Атлетіко Мадрид – Валенсія: Чи Мадрид і надалі буде непереможним?

15 вересня в матчі 5-го туру іспанської Прімери зустрінуться команди «Атлетіко» і «Валенсія». Матч відбудеться на "Метрополітано Арені" (Мадрид).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Атлетіко Мадрид" – "Валенсія".

Атлетіко Мадрид

Початок сезону Атлетіко складається вдало, позаду чотири тури, дві перемоги та нічия. Якщо невдача в матчі з «Вільярреалом» (2:2) була цілком прогнозованою, то домашня нічия з «Еспаньйолом» (0:0) стала справжнім сюрпризом. Лише в останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічні Дієго Сімеоне змогли покращити настрій, зламавши на виїзді опір «Атлетіка» з Більбао 1:0. Гол у "матрацників" забив Корреа.

Атлетіко посідає 3 місце в турнірній таблиці з 8 очками та співвідношенням м'ячів 6:2.

Валенсія

Валенсія відверто провалила старт турніру, після чотирьох матчів у клубу одна нічия, у трьох випадках були поразки. Підопічні Рубена Барахи можуть поскаржитися на не найвдаліший календар, адже зустрічалися з Барселоною 1:2, Сельтою 1:3 та Атлетіком 0:1, які можна вважати не найлегшими суперниками. Лише в матчі четвертого туру "помаранчеві" вчепилися за очки, зігравши вдома внічию з Вільярреалом 1:1. Гол у ворота господарів забив Дуро.

Валенсія посідає останнє місце в турнірній таблиці з 1 очком і різницею м'ячів 3:7.

Атлетіко Мадрид – Валенсія

Факти про матч Атлетіко Мадрид – Валенсія

  • «Атлетіко» не зіграв у 7 з останніх 9 матчів Ла Ліги;
  • Валенсія не виграла в останніх 11 матчах Ла Ліги;
  • Атлетіко не програє в дев'яти з останніх 10 матчів Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашньому успіху мадридців. Коефіцієнт на перемогу Атлетіко становить 1,38. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,72. Коефіцієнт на перемогу Валенсії становить 9,23. Букмекери не знають, чого очікувати від команд у плані гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,90, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,93. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Атлетіко не програє в поточному чемпіонаті, але все ж втратив низку незапланованих очок. Перед Сімеоне та його хлопцями стоять максимальні завдання, і вони здатні їх вирішити. Валенсія провалює сезон, команда застрягла в кінці турнірної таблиці. Більше того, криза клубу триває ще з минулого сезону. Враховуючи кадровий потенціал, статистику старту чемпіонату, фактор домашнього поля та досвід тренера, думаю, мадридці без проблем зможуть взяти три очки: «Атлетіко» перемагає з гандикапом (-1) – 1,56.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0