Баварія – Динамо Загреб. Ставимо на коефіцієнт 1,75

У вівторок, 17 вересня, мюнхенська «Баварія» на очах своїх уболівальників спробує здолати загребське «Динамо» в першому турі основного раунду Ліги чемпіонів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" – "Динамо" Загреб

Баварія

Мюнхенську команду в цьому сезоні тренує Венсан Компані, і вона докладе всіх зусиль, щоб не тільки повернути титул Бундесліги, але й успішно виступити в Лізі чемпіонів. «Баварія» розпочала кампанію з трьох перемог поспіль у всіх турнірах і готова продовжити свою переможну серію в Кубку європейських чемпіонів. Основною атакуючою силою команди залишається Гаррі Кейн, який вже забив два голи і зробив дві гольові передачі.

Динамо Загреб

Хорватська команда потрапила в основну сітку Ліги чемпіонів завдяки успішному виступу в кваліфікації турніру, де Динамо легко розібралося з Карабахом (дві перемоги 2:0 і 3:0). У чемпіонаті країни загребці одноосібно лідирують у турнірній таблиці, набравши в перших п'яти турах 13 очок. Майбутній виїзний матч проти «Баварії» стане справжнім випробуванням на міцність і зрілість для «Динамо», якому доведеться стрибнути вище голови, щоб розраховувати на якісь очки.

Баварія – Динамо Загреб

Прогноз підсумків гри

Це той випадок, коли різниця в класі між суперниками має зіграти вирішальну роль у матчі. «Баварія» виглядає набагато сильніше загребського «Динамо» і гратиме на своєму стадіоні з домашніми вболівальниками, тому по праву вважається явним фаворитом майбутньої зустрічі. Мюнхенці намагатимуться не тільки виграти, а й зробити це максимально комфортно, забивши якомога більше голів у ворота суперника. Хорошим варіантом здається ставка на фору 1 (-2) за 1,75 від 1xbet.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0