Вольфсбург проти Баварії. Чи буде сенсація в цьому матчі?

У неділю, 25 серпня, на Volkswagen Arena відбудеться матч першого туру німецької Бундесліги між Вольфсбургом і Баварією.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вольфсбург" – "Баварія".

Вольфсбург

Вольфсбург провалив минулий сезон німецької Бундесліги, завершивши чемпіонат у нижній частині турнірної таблиці. У новій кампанії команда, безумовно, захоче виступити краще, а для цього їй потрібно значно покращити ігровий план порівняно з минулим сезоном.

Уже в першому турі «Вовкам» доведеться зіграти з дуже сильним і мотивованим суперником, але господарі поля матимуть підтримку місцевих уболівальників. «Вольфсбург» однозначно гратиме другу скрипку в стартовому матчі, а в найближчому поєдинку буде робити ставку на контратаки та стандарти.

Баварія

Мюнхенська команда також провела невдалий минулий сезон, не зумівши виграти ще один чемпіонський титул. Більш того, на фініші чемпіонату Німеччини «Баварія» зуміла втратити другу позицію, в підсумку посівши третє місце. Тому в новому сезоні команда буде максимально налаштована реабілітуватися та здобути золоті медалі.

У цьому змаганні Бундесліги «Баварію» очолить Венсан Компані, колишній тренер «Бернлі», а в минулому — легендарний захисник «Манчестер Сіті». Під керівництвом нового тренера мюнхенці вже дебютували в офіційному матчі, легко перемігши скромний Ульм у Кубку Німеччини.

Вольфсбург – Баварія

Вольфсбург – Баварія факти

  • У минулому чемпіонаті Німеччини "Баварія" двічі перемогла "Вольфсбург": 2:0 і 2:1;
  • У трьох з п'яти останніх матчів між командами Бундесліги була ставка на туберкульоз (2,5);
  • Також у трьох з останніх п'яти матчів між суперниками вдало ставку на те, що заб'ють обидві команди;
  • "Баварія" виграла чотири з останніх п'яти матчів проти "Вольфсбурга" в німецькій Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч першого туру чемпіонату Німеччини: на перемогу «Вольфсбурга» можна поставити 5,70, на нічию — 4,80, на перемога Баварії - за 1,53. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Баварія» по праву вважається явним фаворитом цього поєдинку, адже з першого туру вона намагатиметься довести серйозність своїх амбіцій повернути чемпіонський титул. Тому не дивно, що букмекери віддають перевагу в цій зустрічі команді Компанії. «Вовки» напевно будуть чинити опір на рідному стадіоні перед своїми вболівальниками, але їх класу навряд чи вистачить, щоб зупинити фаворита. Крім того, статистика останніх особистих зустрічей однозначно говорить на користь мюнхенців. Логічним вибором здається ставка на фору 2 (-1) за 1,81 від 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0