Реал Мадрид – Вальядолід: чи забере команда Роналду очки у його колишнього клубу?

25 серпня в рамках 2-го туру іспанської Прімери на арені «Сантьяго Бернабеу» (Мадрид) поміряються силами «Реал» і «Вальядолід».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал Мадрид" – "Вальядолід".

Реал Мадрид

Реал Мадрид не був особливо активним влітку, команда взяла участь у чотирьох товариських матчах, здобувши дві перемоги та дві поразки. Але в Суперкубку УЄФА підопічні Карло Анчелотті показали себе на відмінно, обігравши італійську Аталанту з рахунком 2:0. Але в першому матчі чемпіонату Іспанії "вершкові" не дотиснули, розділивши на виїзді очки з Мальоркою 1:1. Автором єдиного голу у складі мадридців став Родріго.

Реал Мадрид не зміг швидко відновитися після чергового титулу, але сумнівів у його силі та класі немає.

Вальядолід

Вальядолід виступав у хорошому темпі міжсезоння, команда встигла взяти участь у п'яти товариських матчах, здобувши чотири перемоги та одну поразку. В останньому товариському матчі "біло-фіолетові" також вдало виступили, вигравши на виїзді Тулузу 2:0. У першому турі чемпіонату Іспанії удача була на боці клубу, підопічні Пауло Пеццолано вдома з мінімальним рахунком перемогли «Еспаньйол» з рахунком 1:0. Моро став автором переможного голу для "пуслів".

Новачок Прімери взяв все прямо з самого початку.

Реал Мадрид – Вальядолід

Реал Мадрид – Вальядолід факти

  • Реал не програє в останніх 33 матчах Ла Ліги;
  • Вальядолід не пропустив в останніх 3 матчах Ла Ліги;
  • Загальна кількість голів менше 2,5 в останніх 3 матчах Вальядоліда в Ла Лізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху "вершкових". Коефіцієнт на перемогу Реала - 1,14. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом - 8,98. Коефіцієнт на перемогу Вальядоліда зупинився на позначці - 16,96. Букмекери очікують голів від іспанських клубів. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом - 2.43, «Тотал більше 3» з коефіцієнтом - 1.57. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Реал припустився помилки на старті турніру, що має лише схвилювати мадридців і змусити їх надалі діяти обережніше. Вальядолід успішно провів стартовий матч після повернення в еліту, головне не зупинятися на досягнутому, і це дозволить клубу залишитися в Ла Лізі. Якщо говорити про матч другого туру, то, думаю, "вершкові" наочно продемонструють гостям різницю в рівні Сегунди та еліти: перемога Реала з гандикапом - 1,73.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0