Атлетіко – Жирона. Чиї амбіції підтримають на футбольному полі?

25 серпня в матчі 2-го туру іспанської Ла Ліги зустрінуться команди «Атлетіко» і «Жирона». Матч відбудеться на "Метрополітано Арені" (Мадрид).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Атлетіко" – "Жирона".

Атлетіко

Під час літньої підготовки до сезону Атлетіко показав гідний рівень гри, команда взяла участь у чотирьох товариських матчах, здобувши три перемоги та зігравши внічию. В останньому товариському матчі підопічні Дієго Сімеоне також зіграли переконливо, вигравши на виїзді туринський "Ювентус" з рахунком 2:0. А ось до матчів іспанської Прімери "матрацники" підійшли дещо розкуто, тож у першому турі команда зіграла внічию на виїзді з Вільяреалом 2:2. За мадридців забили Льоренте та Сорлот .

Атлетіко вступає в сезон з великими амбіціями, але ще має підтвердити свої пріоритети та плани на полі.

«Жирона»

«Жирона» була більш активною в міжсезоння, але показала там не найкращий рівень гри. Жирондисти взяли участь у семи товариських матчах, по три здобувши перемогу та зігравши внічию, а також зазнавши трьох поразок. В останньому товариському матчі підопічні Мішеля також залишилися ні з чим, зазнавши поразки на виїзді від Борнмута з рахунком 2:3. У чемпіонаті Іспанії "біло-червоні" також стартували не найкращим чином, зігравши вдома внічию з "Бетісом" - 1:1. У гостей гол забив Місеха.

«Жироні» буде важко в цьому сезоні, команда втратила ряд лідерів, до того ж гратиме в Лізі чемпіонів, а в Ла Лізі клуби будуть готуватися до каталонців інакше.

Атлетіко – Жирона

Факти про матч Атлетіко – Жирона

  • Атлетіко не програє в 6 з останніх 7 матчів Ла Ліги;
  • Жирона не програє в 7 з останніх 8 матчів Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери помірковані в домашньому успіху мадридців. Коефіцієнт на перемогу Атлетіко становить - 1,63. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом - 4,23. Коефіцієнт на перемогу Жирони зупинився на позначці - 5,17. Букмекери очікують голів від іспанських клубів. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» з коефіцієнтом - 2.36, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом - 1.60. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Атлетіко добре зіграв в атаці, але захист трохи підвів у стартовому матчі сезону. Стан і форма «Жирони» залишаються загадкою, клуб втратив більшість лідерів і зараз перебудовується. В очній зустрічі команд, які перебудовуються та оновлюються, думаю, голи будуть. Захист господарів оновився, атака також, те саме стосується каталонців, тож моменти, помилки та голи будуть: обидва заб’ють – так – 1,62.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0