Розаріо Сентрал проти Атлетіко Тукуман. Чи продовжать «спортсмени» переможну серію в чемпіонаті?

27 серпня в матчі 12-го туру аргентинської професійної ліги зійдуться «Росаріо Сентраль» і «Атлетіко Тукуман». Поєдинок відбудеться на арені Gigante de Arroyito Arena (Росаріо).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Росаріо Сентрал» проти «Атлетіко Тукуман».

«Росаріо Сентрал»

«Росаріо Сентрал» проводить середній сезон, вигравши чотири гри і двічі зігравши внічию, зазнавши чотирьох поразок. В останньому матчі чемпіонату не вдалися і хлопці Матіаса Леки, які поступилися на виїзді «Індепендьєнте» з мінімальним рахунком 0:1. «Росаріо Сентрал» посідає 12-е місце в турнірній таблиці, набравши 15 очок, при співвідношенні м'ячів 13:11. У гонці бомбардирів "залізничників" лідирує Модіка, забивши три голи. На своїй території "жовто-сині" провели п'ять матчів у чемпіонаті, здобувши дві перемоги та дві нічиї, а також зазнавши однієї поразки.

Минулого тижня Росаріо провів невдалу поїздку до Бразилії, поступившись 1:3 Форталезі в 1/8 фіналу Кубка Південної Америки, і покинув турнір, зігравши вдома внічию 1:1.

Атлетіко Тукуман

Атлетіко Тукуман набрав чудовий темп, команда не знає поразок вже дев'ять матчів поспіль, в останніх п'яти випадках вони завжди перемагали. В останньому матчі чемпіонату Аргентини підопічні Хуана Мануеля Асконсабаля також тріумфували, обігравши вдома Естудіантес з рахунком 2:0. Голи у господарів забили Коронель та Естігаррібіа. Атлетіко Тукуман займає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 22 очки, при співвідношенні м'ячів 13:7. У гонці бомбардирів у "біло-синіх" лідирує Естігаррібіа, на рахунку якого 3 голи та 2 асисти.

Тукуман провів 5 виїзних матчів у чемпіонаті, здобувши 2 перемоги та зігравши внічию, зазнавши однієї поразки.

Росаріо Сентрал проти Атлетіко Тукуман

Росаріо Сентрал проти Атлетіко Тукуман факти

  • Загальна кількість голів менше 2,5 у 16 з останніх 17 матчів Атлетіко Тукумана в чемпіонаті Аргентини;
  • Загальна кількість голів менше 2,5 у 9 з останніх 10 матчів Росаріо в чемпіонаті Аргентини;
  • Атлетіко Тукуман виграв останні 5 матчів у чемпіонаті Аргентини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля. Коефіцієнт на перемогу «Росаріо Сентрал» становить 2,41. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 2,94. Коефіцієнт на перемогу Атлетіко Тукуман зупинився на позначці 3,32. Букмекери не очікують результативної гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на Тотал менше 2,5 з коефіцієнтом 1,42, Тотал більше 2,5 з коефіцієнтом 2,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Rosario Central виступає з перемінним успіхом, йому є куди розвиватися на вітчизняній сцені, і він вже завершив свої виступи на міжнародній арені. Набагато переконливіше виступає Атлетіко Тукуман, команда на даний момент горить, має довгу серію перемог і тим більше без провалів. Враховуючи нинішню форму команд, я вважаю, що гості здатні як мінімум продовжити серію без поразок. Якщо вийде, то в усьому, але господарі зараз виглядають трохи слабше: Атлетіко Тукуман не програє – 2,23.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0