Естудіантес – Бока Хуніорс. Чи продовжить «Бока» безпрограшну серію в лізі?

27 серпня в матчі 12-го туру Професійної ліги Аргентини на «Хорхе Луїс Хірскі Арена» (Ла-Плата) зустрінуться команди «Естудіантес» і «Бока Хуніорс».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Естудіантес» проти «Бока Хуніорс».

«Естудіантес»

«Естудіантес» на даний момент демонструє не найкращі результати, здобувши лише дві перемоги в 10 матчах, чотири рази зігравши внічию і зазнавши чотирьох поразок. В останньому матчі чемпіонату Аргентини підопічні Абеля Бальбо програли на виїзді «Атлетіко Тукуман» з рахунком 0:2. Естудіантес посідає 13 місце в турнірній таблиці, набравши 15 очок після 11 матчів, при різниці м'ячів 13:11. У гонці бомбардирів "краших поросят" лідирує Каррільо, на рахунку якого 4 голи.

На рідному полі «червоно-білі» провели 5 матчів чемпіонату, здобувши дві перемоги та нічию, лише раз поступившись суперникам.

«Бока Хуніорс»

«Бока Хуніорс» не програє вже 11 матчів поспіль, завдяки чому команді вдалося значно підвищити свої позиції. В останньому матчі чемпіонату Аргентини підопічні Дієго Мартінеса також показали непоганий результат, обігравши на своєму полі «Сан-Лоренцо» з рахунком 3:2. У господарів забили Хіменес, Сарачкі та Мерентіель. "Бока Хуніорс" займає 8-е місце в турнірній таблиці, набравши 17 очок після 11 матчів, при різниці м'ячів 15:10. У гонці бомбардирів у "синьо-золотих" Хіменес 6+1 і Мерентьель 5+1. У чемпіонаті команда провела 6 матчів на виїзді, здобувши одну перемогу і тричі зігравши внічию, двічі поступившись суперникам.

Протягом тижня «Бока» вилетіла з Кубка Південної Америки, програвши «Крузейро» з рахунком 1:2 після домашньої перемоги з рахунком 1:0. У підсумку вони втратили місце в чвертьфіналі в серії пенальті.

Естудіантес – Бока Хуніорс

Факти про матч Естудіантес – Бока Хуніорс

  • Естудіантес не зміг забити в 5 з останніх 7 матчів чемпіонату Аргентини;
  • Бока Хуніорс не програє в останніх 7 матчах чемпіонату Аргентини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля. Коефіцієнт на перемогу Естудіантеса становить 2,34. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,08. Коефіцієнт на перемогу Бока Хуніорс зупинився на позначці 3,33. Букмекери не очікують результативної гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на Тотал менше 2,5 з коефіцієнтом 1,49, Тотал більше 2,5 з коефіцієнтом 2,57. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зараз Естудіантес виступає нестабільно, команда застрягла в середині турнірної таблиці. Набагато краще себе показує «Бока Хуніорс», команда має тривалу серію без поразок на внутрішній арені, хоча частіше грає внічию, ніж перемагає. Господарі зараз не в найкращій формі, тому у хлопців Мартінеса є хороші шанси продовжити серію без провалів у чемпіонаті: «Бока Хуніорс» не програє – 2.30.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0