Аль-Фейха – Аль-Наср: чи здобуде команда Роналду першу перемогу?

У вівторок, 27 серпня, на стадіоні імені Короля Абдалли в місті Бурайда відбудеться матч другого туру чемпіонату Саудівської Аравії між Аль-Файхою та Аль-Насром.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аль-Фейха" проти "Аль-Наср".

Аль-Фейха.

Влітку на тренерському містку команда, яка завершила минулий сезон у середині турнірної таблиці (9 місце, 44 очки в 34 матчах і різниця м'ячів «-8»), зазнала змін. Замість серба Вкуа Рашовича кермував грек Христос Контіс, і поки що його дебют не можна назвати вдалим. Аль-Фейха програв у стартовому турі нового чемпіонату Аль-Таавуну (0:1), а на 90+5 хвилині пропустив вирішальний гол, граючи у більшості.

На захист Контіса можна сказати, що новий тренер опинився в дуже сумній кадровій ситуації. З доступних для відбору іноземних футболістів залишився лише замбійський Сакала. Ще один африканський лідер атаки на Аль-Файхі, нігерієць Оньєкуру, отримав поранення. А боснійський опорний півзахисник Цімірот мав сімейні обставини, через які не зміг зіграти в першому колі нового сезону. І поки незрозуміло, чи вирішить хавбек свої проблеми.

У минулому турі Аль-Файхі мав лише п'ять гравців на лаві запасних. Складна ситуація перед битвою з одним із велетнів, який розлючений після катастрофічного початку кампанії. Підопічні

Аль-Насра

Луїса Кастро продовжують розчаровувати своїх уболівальників і, що ще важливіше для саудівських реалій, керівництво клубу. Після поразки у фіналі Суперкубка та поразки від головного суперника «Аль-Хілаля» (1:4), «Аль-Наср» також зумів втратити очки в першому раунді Ліги Саудівської Аравії, зігравши вдома внічию з «Аль-Раедом» (1:1). . На гол Роналду в першому таймі аутсайдер відповів власним голом на початку другої 45-хвилинки, а більш результативних атак у цьому матчі глядачі не побачили.

Чи можна вже говорити про якусь кризу в Аль-Насрі? Можливо, принаймні з погляду психології – цілком. Роналду вже помітно нервує, не соромлячись критикувати одноклубників прямо під час матчів. Решта легіонерів збірної не демонструють у грі і половини своїх можливостей. Також є питання до роботи тренерського штабу.

Водночас відчутних кадрових проблем у «Аль-Наср», схоже, немає. Усі легіонери, включаючи Мане, Брозовіча, Таліску, Телеса, Ляпорта, Отавіо і, звісно, Роналду, здорові та готові до гри. Але щодо мотивації деяких із них є чимало питань. Той же Лапорт, схоже, не проти повернутися в Європу, судячи з останніх новин. І підготуватися до «Аль-Фейха» та «Аль-Раеда», коли «Реал» вже на горизонті, є досить складним завданням.

Аль-Фейха проти Аль-Наср

Аль-Фейха проти Аль-Наср факти

  • Команда Аль-Насра в 10 разів дорожча за Аль-Фейхі (143 млн євро проти 14,3 млн)
  • Аль-Наср не програє в лізі 12 матчів поспіль (9 перемог і 3 нічиї), хоча всі 3 нічиї відбулися в останніх 4 матчах команди в лізі
  • Аль-Файха не перемагає в 5 матчах чемпіонату поспіль (3 нічиї та 2 поразки)
  • Обидві команди забивали в останніх 5 матчах Аль-Насра в Лізі Саудівської Аравії

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У букмекерській конторі 1xbet фаворитом цього матчу прогнозовано вважають команду Аль-Наср, на перемогу якої можна поставити з коефіцієнтом 1,19. А ось коефіцієнт на перемогу господарів матчу – футболістів Аль-Файхі на порядок вищий – 10,00. Імовірність нічиєї в поєдинку оцінюється коефіцієнтом 7,21. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Якщо «Аль-Наср» втратить очки в другому раунді поспіль на початку сезону, то гонку за чемпіонський титул можна завершити, по суті, навіть не стартувавши. Але, схоже, Роналду і компанія не допустять осічки, особливо з огляду на те, що суперник виглядає слабким, а в його "ростері" немає гравців, здатних зашкодити обороні фаворита.

Пропонуємо зробити ставку на «мінусовий гандикап» гостей з Ер-Ріяда. Є припущення, що господарі не зможуть забити, а тому перемога Аль-Насра з гандикапом (-2) за коефіцієнта 1,89 є варіантом, який у гіршому випадку забезпечить «віддачу» на ставку. Для більш ризикованих гравців є ставка на гандикап (-2,5) або навіть (-3). Зрештою, Роналду та його товариші по команді накопичили достатньо гніву через екстремальні результати для вражаючої поразки.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0