Спартак - Динамо Махачкала. Чи продовжать москвичі безпрограшну серію в цьому сезоні?

27 серпня в рамках 3-го раунду Кубка Росії на «Лукойл Арені» (Москва) міряються силами клуби «Спартак» Москва і «Динамо» Махачкала.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Спартак» – «Динамо» Махачкала

«Спартак»

Москва «Спартак» демонструє хороші результати в літній частині сезону, команда вже провела шість офіційних матчів, здобувши чотири перемоги та зігравши внічию, зазнавши однієї поразки. У другому турі Кубка Росії підопічні Деяна Станковича також досягли успіху, впевнено обігравши на виїзді «Крила Рад» з рахунком 3:0. У "червоно-білих" відзначилися Мартінш, Медіна та Зорін. «Спартак» займає 1 місце в групі «А», набравши 6 очок, з різницею м’ячів 6-0. «Гладіатори» провели на рідній землі три офіційні матчі, здобувши дві перемоги та зігравши внічию.

На вихідних команда зіграла внічию з "Зенітом" - 0:0 у чемпіонаті. Після 6 турів команда Станковича посідає 5 місце в таблиці з 11 очками.

Динамо Махачкала

Динамо Махачкала не може похвалитися надійним рівнем гри, в останніх шести матчах команда здобула лише одну перемогу, ще двічі зіграла внічию і зазнала трьох поразок. В останньому матчі Кубка Росії хлопці Хасанбі Біджієва також пішли ні з чим, на виїзді команда програла московському «Динамо» з рахунком 1:2. Автором єдиного голу у "біло-синіх" став Гаджиєв. Динамо Махачкала посідає 3 місце в квартеті, набравши 3 очки, при співвідношенні м'ячів 2:2. У поточному сезоні динамівці провели 5 виїзних матчів, двічі зіграли внічию і зазнали трьох поразок.

На вихідних "Динамо" поступилося на виїзді "Рубіну" в РПЛ з рахунком 0:2. З 5 очками Махачкала посідає 13 місце в турнірній таблиці чемпіонату Росії.

Спартак – Динамо Махачкала

Спартак – Динамо Махачкала факти

  • Спартак не пропускав в останніх 6 матчах сезону;
  • «Спартак» не програє в останніх 7 матчах сезону;
  • Тотал менше 2,5 грав у 7 з останніх 8 ігор Динамо Махачкала цього сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу московському гранду. Коефіцієнт на успіх "Спартака" - 1,53. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом - 3,90. Коефіцієнт на перемогу махачкалинського "Динамо" зупинився на позначці - 7,00. Букмекери не знають, чого чекати від кубкового матчу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» з коефіцієнтом - 1.85, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом - 1.95. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Усі свої матчі «Спартак» проводить переконливо, завдяки чому команді вдається залишатися серед лідерів кубку та чемпіонату. Динамо Махачкала тільки адаптується в еліті російського футболу, команда звикає до боротьби на найвищому рівні. У найближчій грі підопічні Станковича переможуть, «червоно-білі» стабільніші, сильніші, досвідченіші і грають вдома: перемога «Спартака» з гандикапом – 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0