Аль-Хілал проти Дамак. Чи похитується чемпіон проти незручного суперника?

У середу, 28 серпня, на стадіоні «Кінг Фахд» в Ер-Ріяді відбудеться матч «Аль-Хіляль» - «Дамак» в рамках 2-го туру Ліги Саудівської Аравії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Аль-Хілал проти Дамака

«Аль-Хіляль»

Команда португальця Жорже Жезуса розпочала нову кампанію так, ніби попередній тріумфальний сезон «Аль-Хіляля» на вітчизняній арені ніколи не завершувався. Чинний чемпіон і володар Кубка Саудівської Аравії вже встиг заволодіти новим трофеєм наприкінці літа 2024 року. І що особливо приємно, у фіналі Суперкубка (а мова йде про цей тріумф) вони обіграли свого головного суперника – «Аль-Наср», який навіть попереду в рахунку після першого тайму не дозволив уникнути розгрому – 4:1 на користь «Аль-Хілаля»!

Після тріумфу в Суперкубку підопічні Жезуса почали чемпіонат «у спокійному темпі», та ще й з розгрому суперника. Не пощастило «Аль-Ахдуду», який отримав до перерви 3 «сухі» м’ячі (так і вийшов «Аль-Хіляль» — 3:0).

Основними гравцями в команді Жезуса були сербські легіонери – двічі відзначився Александар Мітровіч, а ще один гол додав Сергей Мілінкович-Савіч.

Але іншим гравцям-іноземцям тренерський штаб час від часу дає відпочити. Особливо часто цим варіантом користується бразилець Малком – колишньому гравцю «Зеніту» частіше за інших дозволяють робити перерви, хоча він брав участь у фіналі Суперкубка.

Дамак

Команда румунського тренера Косміна Контри не змогла успішно розпочати новий сезон, незважаючи на досить пристойне посилення складу. Склад Дамака поповнився колишнім легіонером "Локомотива" Франсуа Камано, а також голкіпером Флоріном Ніта - співвітчизник головного тренера переїхав з чемпіонату Туреччини, але ще не встиг дебютувати - без нього Дамац програв Аль-Халіджу з рахунком 0:1. перший тур.

Ймовірно, Ніка дебютує проти чемпіона, з яким Дамак, варто відзначити, досить непогано грав останні роки. Навіть у минулому, майже ідеальному для «Аль-Хіляля», сезоні «Контра» відібрала очки у гіганта в першому раунді (нічия 1:1), а в другому раунді «Аль-Хіляль» зуміла забити переможний гол лише в компенсації. час (2:1).

Аль-Хілал проти Дамак

Аль-Хілал проти Дамак факти

  • Аль-Хіляль не програє в 39 матчах чемпіонату Саудівської Аравії (36 перемог, 3 нічиїх)
  • Дамак не перемагає в 7 матчах поспіль (3 нічиї, 4 поразки)
  • Аль-Хілаль не забивав менше 3 голів в останніх 4 домашніх матчах чемпіонату

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на перемогу Аль-Хіляля в цьому матчі з коефіцієнтом 1,20. Імовірність нічиєї оцінюється коефіцієнтом 6,55, а на перемогу аутсайдерів - гостей з Дамака можна поставити з коефіцієнтом 13,00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Дамак» — незручний суперник для «Аль-Хіляля», який не програвав саудівському футбольному грандові більше ніж в один гол у 4 матчах поспіль. І «Аль-Хіляль» не здобувала розгромної перемоги над цим суперником з 2019 року. Не очікуємо цього і цього разу. Команда Косміна Контри вміє бути надійною в захисті, а посилення складу влітку (в першу чергу на воротарській позиції) лише сприятиме якісній грі в захисті проти гостей.

Наш прогноз на "Аль-Хілаль" - "Дамак" - перемога команди на виїзді з гандикапом (+2,5) з коефіцієнтом 1,63. Більш ризикована ставка на матч - фора (+2) при 2,05, але є припущення, що за такою ставкою буде "віддача".

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0