Локомотив – Хімки. Чи продовжать перемагати «залізничники»?

28 серпня в матчі 3-го туру групового раунду Кубка Росії на "РЖД Арені" (Москва) зустрінуться команди "Локомотив" Москва і "Хімки".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив» – «Хімки».

«Локомотив»

«Локомотив» демонструє хороший рівень гри, у шести офіційних матчах команда здобула п’ять перемог, зазнавши лише однієї поразки. У 2-му турі Кубка Росії підопічні Михайла Галактіонова також зуміли добитися максимального результату, зламавши на виїзді опір Оренбурга 3:2. Гості перемогли завдяки точним ударам Сулейманова (дубль) і Ракова. «Локомотив» посідає 1 місце в групі Б, набравши 6 очок, різниця м’ячів — 4:2. На рідному полі «залізничники» ведуть серію з чотирьох перемог поспіль.

Минулих вихідних "Локомотив" здобув чергову перемогу в чемпіонаті, обігравши на своєму полі "Ростов" з рахунком 3:2. Після 6 турів "Локомотив" очолює таблицю РПЛ з 15 очками.

«Хімкі»

«Хімки» поки що залишають неоднозначну думку про свій рівень гри, команда вже провела шість матчів, здобувши дві перемоги та зігравши внічию, і зазнавши трьох поразок. Підопічні Френка Артіги також спіткнулися в останньому матчі Кубка Росії, зазнавши виїзної поразки від «Ростова» з рахунком 1:3. Автором єдиного голу у "червоно-чорних" став Бакаєв. Хімки займають 3 місце в турнірній таблиці квартету, набравши 3 очки, при співвідношенні м'ячів 2:3. Команда провела три виїзних матчі, одну перемогу, одну нічию та дві поразки.

Підмосков'я на вихідних поділила очки з "Ахматою" на виїзді - 3:3. Після 6 турів «Хімки» мають 6 очок і займають 11 місце в чемпіонаті.

Локомотив – Хімки

Локомотив – Хімки факти

  • «Локомотив» виграв 6 останніх ігор сезону;
  • Оренбург не зміг виграти в останніх 4 іграх сезону;
  • Обидві команди забили в 6 з останніх 8 ігор «Хімок» цього сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в черговий успіх москвичів. Коефіцієнт на успіх "Локомотива" - 1,51. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом - 4,20. Коефіцієнт на перемогу "Хімок" зупинився на позначці - 6,50. Букмекери чекають голів від російських команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом - 2,25, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом - 1,65. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Локомотив» націлений на боротьбу за титули, команда знаходиться в хорошій формі, перемагаючи одного суперника за іншим. «Хімки» виступають скромніше, вони новачки в лізі, але не губляться серед топ-команд РПЛ. Що стосується гри в кубку, то хлопці Галактіонова виглядають фаворитами, вони зараз на ходу, грають вдома, і просто класом вище: перемога «Локомотива» з форою – 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0