Жирона – Осасуна: чи перервуть каталонці безвиграшну серію?

29 серпня в матчі 3-го туру іспанської Ла Ліги зустрінуться команди «Жирона» і «Осасуна». Поєдинок пройде на арені "City Stadium Montivilli" (Жирона).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Жирона – Осасуна

Жирона

Жирона показала дуже скромний результат перед початком сезону, команда встигла взяти участь у семи товариських матчах, здобувши лише одну перемогу, ще тричі зігравши внічию і зазнавши трьох поразок. Невдало стартували підопічні Мішеля і в новій іспанській лізі, зігравши на виїзді внічию з «Бетісом» 1:1. В останньому матчі Ла Ліги на "біло-червоних" чекав повний провал, на виїзді команда програла "Атлетіко" з рахунком 0:3. Жирона посідає 18 місце в турнірній таблиці, набравши 1 очко, різниця м'ячів 1:4.

Втрата лідерів влітку призвела до того, що нинішні каталонці не дуже схожі на нашумілу торішню команду Прімери.

Осасуна

«Осасуна» також не блищала результатами в міжсезоння, команда встигла взяти участь у п'яти товариських матчах, здобувши одну перемогу і дві нічиї, а також зазнала двох поразок. Підопічні Ягоба Аррасате не найкращим чином увійшли в чемпіонат, у стартовому матчі вдома розділивши очки з «Леганесом» — 1:1. Але в наступному матчі "червоні" вже змогли тріумфувати, обігравши вдома Мальорку з мінімальним рахунком 1:0. Гарсія став автором переможного голу господарів.

Осасуна посідає 7 місце в турнірній таблиці, набравши 4 очки, різниця м'ячів 2:1.

Жирона проти Осасуни

Жирона проти Осасуни факти

  • Загальна кількість голів менше 2,5 в останніх 3 матчах Осасуни в Ла Лізі;
  • Осасуна не програє в останніх 6 матчах Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у домашній успіх каталонців. Коефіцієнт на перемогу Жирони – 1,70. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,06. Коефіцієнт на перемогу Осасуни зупинився на позначці 4,76. Букмекери очікують голів від команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,14, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,73. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Жирона» не схожа на сезон 2023/24, команда втрачає занадто багато очок, а основна гра команди не така яскрава. «Осасуна» як завжди себе показує, головна мета клубу – не вилетіти, тоді так і буде. Сьогодні здається, що команди приблизно одного рівня, тому очікую рівного матчу, в якому не буде забито багато голів: тотал менше 2,5 – 2,14.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0