Лас-Пальмас – Реал Мадрид: чи зроблять господарі сенсацію?

29 серпня в рамках 3-го туру іспанської Прімери на арені Гран-Канарія (Лас-Пальмас) поміряються силами клуби Лас-Пальмас і Реал Мадрид.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Лас-Пальмас проти Реала

Лас-Пальмас

Лас-Пальмас був активним у міжсезоння, команда встигла взяти участь у семи товариських матчах, здобувши дві перемоги та три нічиї, при цьому зазнавши двох поразок. У першому матчі нової Ла Ліги підопічні Хав'єра Гарсіа Пім'енти показали себе в цілому добре, зігравши вдома внічию з "Севільєю" - 2:2. Але в останньому матчі чемпіонату країни "жовто-сині" зазнали невдачі, поступившись на виїзді Леганесу з рахунком 1:2. Рамірес забив гол у складі Канарських островів.

Лас-Пальмас посідає 14-е місце в турнірній таблиці з 1 очком і співвідношенням м'ячів 3:4.

Реал Мадрид

Реал Мадрид впевнено розпочав сезон, у команди вже є один трофей – Суперкубок УЄФА. А от у чемпіонаті Іспанії підопічні Карло Анчелотті почали не найкращим чином, у матчі першого туру команда зіграла внічию на виїзді з «Мальоркою» 1:1. Лише в останньому матчі Прімери "вершкові" змогли підтвердити свій високий статус, впевнено розібравшись вдома з Вальядолідом 3:0. Голи за мадридців забили Вальверде, Діас і Ендрік.

Реал посідає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 4 очки, при співвідношенні м'ячів 4:1.

Лас-Пальмас проти Реала

Факти про матч Лас-Пальмас проти Реала

  • Реал не програє в останніх 34 матчах Ла Ліги;
  • Лас-Пальмас не виграє в останніх 16 матчах Ла Ліги;
  • Реал Мадрид не зіграв у 6 з останніх 8 матчів Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у перемогу мадридського гранда. Коефіцієнт на перемогу Лас-Пальмас становить 7,73. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,06. Коефіцієнт на перемогу Реала зупинився на позначці 1,39. Букмекери очікують голів від команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,41, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,57. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Лас-Пальмас вже забув смак перемог у Ла Лізі, і хоча на початку нинішнього сезону команда виглядає непогано, не знає перемог вже 16 ігор поспіль, враховуючи минулий сезон. "Реал" після приходу Мбаппе перебудовується, цей процес проходить не без труднощів, але клас і рівень "вершкових" - це бренд і ознака якості. Господарі давно не перемагали в Ла Лізі, а хлопці Анчелотті не програвали більше 30 матчів, думаю, після очної зустрічі клуби продовжать серію: перемога Реала з гандикапом – 1,59.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0