Байєр проти РБ Лейпциг. Чим завершиться головний матч нового туру Бундесліги?

У суботу, 31 серпня, на «БайАрені» відбудеться матч «Байєр» – «РБ Лейпциг» у рамках другого туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Байєр" проти "РБ Лейпциг".

Байєр

Байєр почав свій захист титулу з неймовірної виїзної перемоги над Борусією М, забивши вирішальний гол у компенсований час. Такі перемоги були візитною карткою леверкузенців минулого сезону, і, схоже, вони не збираються відступати від свого стилю гри і в новій кампанії.

Попереду на Фармацевтиків нове серйозне випробування, адже у другому раунді підопічні Хабі Алонсо зіграють із дуже непростим суперником. Нинішній сезон обіцяє бути досить непередбачуваним для «Байєра», адже тепер всі суперники будуть готуватися до команди з підвищеною мотивацією. Також з перемоги розпочали новий чемпіонат Німеччини

RB Leipzig

Бики, обігравши на своєму полі «Бохум» з мінімальним рахунком 1:0. Минулого сезону РБ Лейпциг посів четверте місце в турнірній таблиці Бундесліги і тепер розраховує як мінімум повторити цей результат.

У новому матчі чемпіонату "Бики" зіграють на виїзді з чинним чемпіоном і спробують взяти реванш за дві поразки від "Байєра" в минулому турнірі. РБ Лейпциг точно матиме свої шанси в цьому матчі і ключовим фактором для гостей буде їх реалізація.

Байєр проти РБ Лейпциг

Байєр проти РБ Лейпциг факти

  • В останній німецькій Бундеслізі Байєр двічі переміг РБ Лейпциг з однаковим рахунком 3:2;
  • Лише в двох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Крім того, лише в двох з останніх п'яти матчів між командами Бундесліги була ставка на тотал більше (2,5);
  • Байєр виграв три з останніх п'яти матчів проти РБ Лейпциг у Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на центральний матч другого туру німецької Бундесліги: на перемогу Байєра можна поставити 1,85, на нічию – 4,20, на Перемога РБ Лейпциг - за 3,90. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди розпочали новий сезон чемпіонату Німеччини з перемог, а тому мають намір продовжити свою ходу в матчі другого кола. Це дійсно буде головний матч нового туру Бундесліги, в якому чинний чемпіон прийматиме претендента на місце в топ-4 турнірної таблиці. Букмекери справедливо віддають невелику перевагу господарям, але серйозні претензії на очки в такому матчі матимуть і гості. Хочеться вірити, що гра між цими суперниками порадує великою кількістю голів - Тотал овер (3,5) за 2,28 від 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0