Вест Гем – Манчестер Сіті: чи продовжиться переможна серія «городян»?

У суботу, 31 серпня, на Олімпійському стадіоні в Лондоні відбудеться матч "Вест Хем" - "Манчестер Сіті" в рамках 3-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вест Гем" – "Манчестер Сіті".

Вест Хем 

Молотобійці розпочали нову англійську Прем'єр-лігу з поразки від "Астон Вілли", але зуміли обіграти "Крістал Пелас" у другому турі. Під час літнього міжсезоння команда змінила тренера і тепер замість Девіда Мойєса лондонців очолює іспанець Хулен Лопетегі.

Майбутній матч проти "Манчестер Сіті" не обіцяє "Вест Хему" нічого хорошого, адже господарям майже всю гру доведеться грати на другому місці. Якщо лондонцям вдасться зіграти в дисциплінованому захисті, вони зможуть претендувати на позитивний результат у грі проти чинного чемпіона АПЛ.

Манчестер Сіті

Манчестер Сіті не здивував у перших двох турах чемпіонату Англії, обігравши по черзі Челсі та Іпсвіч. Крім того, команда Пепа Гвардіоли виграла Суперкубок Англії в матчі проти Манчестер Юнайтед, а значить, перебуває у чудовій формі та гарному настрої.

«Городяни» налаштовані знову виграти англійську Прем'єр-лігу, і для цього їм важливо не втрачати очки в таких матчах. Іспанський наставник, ймовірно, виставить свій найсильніший склад, місце в якому однозначно повинен зайняти Ерлінг Хааланд, який вже встиг забити чотири голи в цьому змаганні.

Вест Гем – Манчестер Сіті

Вест Гем – Манчестер Сіті факти

  • У минулому чемпіонаті Англії Манчестер Сіті двічі впевнено переміг Вест Гем з однаковим рахунком 3:1;
  • У чотирьох з п'яти останніх матчів між командами Прем'єр-ліги була ставка на тотал більше (2,5);
  • У трьох з останніх п’яти матчів Прем’єр-ліги між суперниками ставилося на те, що заб’ють обидві команди;
  • Манчестер Сіті виграв чотири з п'яти останніх матчів Прем'єр-ліги проти Вест Хема.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 3-го туру англійської Прем'єр-ліги: на перемогу Вест Хема можна поставити 7,60, на нічию 5,60 і на перемогу Манчестер Сіті за 1,37. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч нового туру чемпіонату Англії, в якому Манчестер Сіті спробує продовжити переможну серію в гостях з Вест Гемом. Букмекери справедливо віддають перевагу «городянам», але «молотобійці» принаймні можуть дати гідний бій фаворитам перед своїми вболівальниками. За останні роки суперники радують великою кількістю голів в очних зустрічах, тому логічно зробити ставку на Тотал більше (3,5) за 2,00 від 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0