Баварія – Фрайбург. Чи зможе мюнхенська команда підтвердити статус фаворита?

У неділю, 1 вересня, на «Альянц Арені» відбудеться матч «Баварія» – «Фрайбург» у рамках 2-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" – "Фрайбург".

Баварії

Вінсента Компані трохи здолали "Вольфсбург" на виїзді в першому турі нового чемпіонату Німеччини, але все ж зуміли взяти всі три очки. Для мюнхенців було дуже важливо почати новий сезон з переможним результатом, щоб не зіпсувати дебют новому головному тренеру.

Попереду у бельгійського наставника перший матч вдома, і він, безперечно, захоче порадувати вболівальників не лише позитивним результатом, а й якісною грою. Тому в найближчій зустрічі «Баварія» однозначно докладе максимум зусиль, щоб забити якомога більше голів.

Фрайбург

«Фрайбург» теж успішно розпочав новий сезон, з мінімальним відривом обігравши срібних призерів минулого сезону «Штутгарт». Також перед цим команда досить впевнено пройшла до наступного раунду Кубка Німеччини, тому можна з упевненістю сказати, що гравці цієї команди перебувають у хорошому настрої.

Новий матч обіцяє стати дуже важким випробуванням для Фрайбурга, адже команда зіграє на виїзді проти найкращого німецького клубу та головного претендента на чемпіонський титул. Гості однозначно гратимуть другу скрипку, а надійна гра в обороні може стати запорукою позитивного результату у протистоянні з фаворитом.

Баварія проти Фрайбурга

Баварія проти Фрайбурга факти

  • У минулому чемпіонаті Німеччини «Баварія» перемогла «Фрайбург» з рахунком 3:0, при цьому один матч завершився внічию 2:2;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах була зроблена ставка на тотал більше (2,5);
  • У двох з п'яти останніх матчів між суперниками у всіх турнірах була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Баварія виграла три з останніх п'яти матчів проти Фрайбурга у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч 2-го туру чемпіонату Німеччини: на перемогу Баварії можна поставити за скромні 1,23, на нічию – за 8,00. , а на перемогу Фрайбурга - за 11,5. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цього сезону «Баварія» налаштована втрачати набагато менше очок у таких матчах, щоб повернути собі чемпіонський титул, а це означає, що мюнхенці по праву вважаються явними фаворитами майбутньої гри. Основним завданням «Фрайбурга» буде вистояти і не пропустити швидкий гол, але навряд чи гостям вдасться довго стримувати постійні атаки команди Компані. Цікавим вибором для цієї зустрічі здається ставка на гандикап 1 (-2) за 1,87 від 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0