Манчестер Юнайтед – Ліверпуль. Хто переможе в центральному матчі туру Прем'єр-ліги?

У неділю, 1 вересня, на стадіоні "Олд Траффорд" "Манчестер Юнайтед" зіграє з "Ліверпулем" у 3-му турі англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" – "Ліверпуль".

«Манчестер Юнайтед»

«Манчестер Юнайтед» не зміг розвинути успіх у першому раунді та зазнав прикрої поразки від «Брайтона» у матчі-відповіді, пропустивши вирішальний гол у компенсований час. «Червоні дияволи» могли отримати три очки в тому матчі, але їхній гол був скасований через дуже цікавий офсайд.

У підопічних Еріка Тен Хега попереду дуже важливий з усіх точок зору матч, в якому господарі «Олд Траффорд» спробують реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Головний тренер команди ще шукає оптимальний склад і, ймовірно, внесе кілька змін у порівнянні з минулою грою.

«Ліверпуль»

«Ліверпуль» традиційно розпочав новий сезон англійської Прем'єр-ліги дуже потужно, набравши шість очок у перших двох турах. Команда Арне Слота переконливо розібралася з Іпсвічем і Брентфордом, а сам тренер успішно розпочав кар'єру на Енфілд Роуд і готовий продовжити справу Юргена Клоппа.

Попереду у нідерландського фахівця перше серйозне офіційне випробування на новій посаді, адже його команда зіграє з потенційним конкурентом за місце у верхній частині турнірної таблиці. «Ліверпуль» буде фаворитом цього матчу, тому сумнівів у мотивації команди гостей немає.

Манчестер Юнайтед – Ліверпуль

Манчестер Юнайтед – Ліверпуль факти

  • У минулому чемпіонаті Англії Манчестер Юнайтед і Ліверпуль зіграли внічию: 2:2 і 0:0;
  • Востаннє команди зустрічалися в товариському матчі, і Ліверпуль переміг з рахунком 3-0;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах була зроблена ставка на тотал більше (2,5);
  • Лише в двох з п'яти останніх матчів між суперниками ставка на те, що заб'ють обидві команди, спрацювала;
  • Ліверпуль виграв два з останніх п'яти матчів проти Манчестер Юнайтед у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на головний матч чергового туру чемпіонату Англії: на перемогу Манчестер Юнайтед можна поставити за 3,85, на нічию – за 4,20. , а на перемогу Ліверпуля - за 1,85. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде центральний матч третього туру чемпіонату Англії, в якому зіграють давні та дуже принципові суперники. У минулому розіграші АПЛ суперники не змогли визначити найсильнішого, але "червоні дияволи" змогли вибити "Ліверпуль" з Кубка Англії. Червоні вже встигли взяти реванш цього літа, переконливо розібравшись з командою Тена Хега в контрольному матчі. В останні роки матчі між Манчестер Юнайтед і Ліверпулем радують результатами, тому логічно зробити ставку на Тотал більше (3,5) за 2,08 від 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0