Ювентус – Рома: чи продовжить «Стара синьйора» перемагати?

1 вересня в матчі 3-го туру італійської Серії А зустрінуться "Ювентус" і "Рома". Матч відбудеться на "Альянц Арені" (Турин).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ювентус" – "Рома".

Ювентус

Під час літньої підготовки до сезону «Ювентус» не був активним, команда провела чотири товариські матчі, здобувши одну перемогу та одну нічию, зазнавши двох поразок. А ось у чемпіонаті Італії підопічні Тьяго Мотти почали чудово, обігравши вдома Комо з рахунком 3:0. Удача була на боці "Старої синьйори" в останньому матчі чемпіонату, команда на виїзді обіграла Верону з рахунком 3:0. У туринців забили Влахович (дубль) і Савона.

Ювентус посідає перше місце в турнірній таблиці з 6 очками та різницею м'ячів 6:0. Тьяго Мотта взявся за роботу.

«Рома»

«Рома» успішно підготувалася до сезону, команда встигла взяти участь у шести товариських матчах, здобувши дві перемоги та три нічиї, зазнавши однієї поразки. Початок чемпіонату для підопічних Даніеле Де Россі складається невдало, у стартовому матчі клуб зіграв на виїзді внічию з Кальярі – 0:0. В останньому матчі Серії А "жовто-червоні" повністю провалилися, поступившись на своєму полі Емполі з рахунком 1:2. Гол у складі римлян забив Шомуродов.

Рома посідає 15 місце в турнірній таблиці, набравши 1 очко, при співвідношенні м'ячів 1:2.

Ювентус – Рома

Ювентус – Рома факти

  • Ювентус виграв як перший тайм, так і повний час у своїх останніх 3 матчах Серії А;
  • Ювентус не пропустив в останніх 3 матчах Серії А;
  • Ювентус не програє в останніх 10 матчах Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу туринській команді. Коефіцієнт на перемогу Ювентуса становить 1,72. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,65. Коефіцієнт на перемогу Роми зупинився на позначці 4,90. Букмекери не очікують голів від італійських команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,76, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,99. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ювентус з новим тренером стартував зі старту, багато забивав і не пропускав жодного гола, і команда не збирається зупинятися на досягнутому. Рома розчаровує на старті чемпіонату, вже у вересні "вовки" можуть вилетіти з боротьби за медалі. Враховуючи фактор домашнього поля, поточну форму команд, я думаю, Тьяго Мотта продовжить перемагати в Серії А, нинішні римляни не вражають, і навряд чи трансформуються за тиждень: перемога Ювентуса – 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0