Аргентина проти Чилі. Чи вдасться аргентинцям підтвердити статус фаворитів?

У п'ятницю, 6 вересня, на стадіоні "Монументал" відбудеться матч між збірними Аргентини та Чилі у рамках відбору на ЧС-2026

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Аргентина проти Чилі

Аргентина

Аргентина лідирує в південноамериканському відбірковому турнірі ЧС-2026, набравши 15 очок після шести ігор. Безсумнівно, що Аргентина обов’язково вийде на чемпіонат світу, головне питання – де вона це зробить.

"Альбіселесте" зіграє проти Чилі як чинний переможець Копа Америка 2024 і, безумовно, захоче порадувати своїх уболівальників. Збірна Аргентини любить грати першим номером, намагатиметься контролювати м'яч і створюватиме моменти біля воріт суперника.

Чилі

Але у чилійців дуже складна ситуація в турнірній таблиці південноамериканського відбору, адже ця команда перед новим туром посідає лише восьму позицію, що не дає права виступати на чемпіонаті світу. У збірної Чилі лише п'ять очок після шести зіграних матчів.

Збірній Чилі потрібно набрати якомога більше очок в матчах, що залишилися, і сподіватися на відступ суперників, але майбутній матч проти Аргентини не обіцяє гостям нічого хорошого. Чилійці давно не перемагали свого суперника і неодмінно повинні стрибнути вище голови, щоб отримати очки.

Аргентина проти Чилі

Аргентина проти Чилі факти

  • Востаннє команди зустрічалися цього літа на Кубку Америки, де Аргентина перемогла Чилі з рахунком 1:0;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами різного рівня була ставка на тотал більше (2,5);
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Аргентина виграла два з останніх п'яти матчів проти Чилі на різних рівнях;
  • Збірна Аргентини не програє вже одинадцять матчів на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей відбірковий матч: Аргентина може поставити на перемогу 1,43, нічию — 4,10, Чилі — 8,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Досить цікавий матч південноамериканської кваліфікації на ЧС-2026, в якому збірна Аргентини зіграє з командою Чилі. Господарі поля по праву вважаються беззаперечним фаворитом цього матчу і на рідному полі спробують зробити ще один крок до чемпіонату світу. Чилійцям нічого втрачати в майбутньому матчі, а значить, вони змушені ризикувати і шукати щастя в атаці. Хорошим вибором здається ставка на те, що «обидві команди заб’ють» за 2,20 від 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0