Данія проти Швейцарії. Яка команда візьме три очки в цьому матчі?

У четвер, 5 вересня, на стадіоні «Паркен» відбудеться матч першого туру Ліги націй між збірними Данії та Швейцарії.

Наші експертні прогнози та аналіз Данії проти Швейцарії

Данія

Збірна Данії на Євро-2024 виконала завдання-мінімум і вийшла з групи, але в 1/8 фіналу поступилася збірній Німеччини. Зараз данці починають боротьбу в новому турнірі, де їхніми суперниками, окрім швейцарців, будуть збірні Іспанії та Сербії, а це означає, що гра в Лізі націй точно не буде для них легкою прогулянкою .

У першому домашньому матчі збірна Данії, безумовно, захоче порадувати місцевих уболівальників і взяти всі три очки. У майбутньому матчі підопічні Каспера Хюльманна намагатимуться грати першими, диктуючи свої умови супернику на футбольному полі, а підтримка вболівальників буде важливим фактором для господарів.

Швейцарія

Швейцарці виступили набагато краще свого майбутнього суперника в Лізі націй на чемпіонаті Європи 2024 року, поступившись лише Англії в серії пенальті в чвертьфіналі турніру. Збірна Швейцарії довела свій статус сильної європейської команди, здатної доставляти проблеми суперникам будь-якого рівня та класу.

Тепер команда Мурата Якіна спробує добре зіграти в Лізі націй і довести, що не випадково опинилася в Дивізіоні А. Уже в першому матчі на швейцарців чекає важка гра на виїзді з датчанами, де гості потрібно продемонструвати свої найсильніші сторони, щоб розраховувати на якісь бали.

Данія проти Швейцарії

Данія проти Швейцарії факти

  • Востаннє команди зустрічалися в товариському матчі в 2024 році і зіграли внічию 0:0;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня була ставка на тотал більше (2,5);
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Данія виграла два з останніх п'яти матчів проти Швейцарії на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч першого туру Ліги націй: на перемогу Данії можна поставити 2,35, на нічию — 3,40, на Перемога Швейцарії за 3.20. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч рівних суперників, в якому букмекери віддають перевагу данчанам виключно через фактор домашнього поля. Історично збірна Данії дійсно виглядає кращою за Швейцарію, але на даний момент це дві приблизно рівні команди. І господарі, і гості обов’язково захочуть розпочати свої виступи в новій Лізі націй з переможного результату, тому логічно зробити ставку на «обидві команди заб’ють» за 1,75 від 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0