Шотландія проти Польщі. Чи порадують суперники більшою кількістю голів?

У четвер, 5 вересня, Шотландія та Польща зіграють у першому турі Ліги націй на Хемпден Парку.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Шотландія проти Польщі

Шотландія

Збірна Шотландії невдало виступила на нещодавньому чемпіонаті Європи 2024 року і тепер спробує реабілітуватися перед своїми вболівальниками в Лізі націй. Але сам виступ у дивізіоні А можна назвати відмінним досягненням збірної Шотландії.

Традиційно шотландці на рідному стадіоні грають значно сильніше та краще, багато в чому завдяки підтримці місцевих уболівальників. Тому в майбутньому матчі проти Польщі господарі поля, ймовірно, намагатимуться діяти агресивно в атаці та створюватимуть велику кількість моментів біля воріт суперника.

Польща.

Поляки також провалилися на Євро-2024, набравши лише одне очко на груповому етапі та ганебно посівши останнє місце у своїй групі. Ця команда переживає зміну поколінь, і досі незрозуміло, як польська команда виступатиме на найвищому рівні, яким, звісно, є дивізіон А Ліги націй.

На збірну Польщі чекає важкий виїзний матч проти Шотландії, і така зустріч стане для гостей справжнім випробуванням. Головною ударною силою та лідером атак поляків залишається Роберт Левандовскі, чий бомбардирський талант неодмінно стане в нагоді в наступній грі.

Шотландії проти Польщі

Факти Шотландії проти Польщі

  • Востаннє команди зустрічалися в товариському матчі в 2022 році і зіграли внічию 1-1;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня була ставка на тотал більше (2,5);
  • У чотирьох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Чотири з п'яти останніх матчів між Шотландією та Польщею завершилися внічию.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч першого туру Ліги націй: на перемогу Шотландії можна поставити 2,48, на нічию – 3,30, на перемогу Польщі за 3.10. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Чергове інтригуюче протистояння в першому турі Ліги націй, в якому складно віддати перевагу одному з суперників. Шотландія та Польща приблизно рівні за ігровим класом команд, які планують завдати проблем фаворитам квартету Португалії та Хорватії. З турнірної точки зору поєдинок шотландців і поляків має велике значення, тому і господарі, і гості шукатимуть удачі в атаці. Працюючим варіантом прогнозу здається ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,90 від 1xbet

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0