Португалія – Хорватія: хто претендуватиме на перемогу в групі?

5 вересня в рамках першого раунду Ліги націй УЄФА на арені Estadio da Luz (Лісабон) поміряються силами збірні Португалії та Хорватії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Португалія проти Хорватії

Португалія

Збірна Португалії зуміла вписати своє ім'я в історію Ліги націй, ставши найкращою в першому розіграші турніру. Але в минулому циклі Ліги націй португальці не показали себе з кращого боку, не зумівши потрапити в четвірку. Цього року підопічні Роберто Мартінеса показали себе гідно, команда взяла участь у п'яти товариських матчах, здобувши в них три перемоги, при цьому зазнавши двох поразок. Жеребкування Євро-2024 також склалося для «обраних», португальці дійшли до чвертьфіналу, поступившись збірній Франції з рахунком 0:1 після пенальті.

Кріштіану Роналду залишився в національній збірній і хоче виграти з нею ЧС-2026. Це головна новина для португальського футболу після завершення Євро.

Хорватія

2024 рік видався неоднозначним для збірної Хорватії, команда часом непогано себе показала, але були й невдачі. У Лізі націй УЄФА "вогняні" зіграли переконливо, команда вийшла у фінал, але в підсумку поступилася Іспанії по пенальті 0:1. Також підопічні Златко Даліча змогли накопичити серію з чотирьох перемог поспіль у товариських матчах. А ось на чемпіонаті Європи 2024 року хорвати відверто провалили, посівши лише третє місце у своєму квартеті. В останньому офіційному матчі команда зіграла внічию зі збірною Італії 1:1.

Хорвати оновлюються і слабшають. Даліч і Модріч хочуть створити ще одну топ-команду.

Португалія проти Хорватії

Португалія проти Хорватії факти

  • Португалія не забила в останніх 3 матчах;
  • Хорватія не виграла в останніх 3 матчах;
  • Загальна кількість голів більше 2,5 було зіграно в 5 з останніх 6 матчів Хорватії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в цій парі господарям поля. Коефіцієнт на перемогу Португалії становить 1,61. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,10. Коефіцієнт на перемогу Хорватії становить 5,80. Букмекери не знають, чого очікувати від команд у плані гри. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,85, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,95. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Португалія зібрала сильний склад, який не зумів показати себе на Євро, команда має найвищий потенціал. Хорватія старіє, ветерани стають суперветеранами і поступово завершують свою міжнародну кар'єру. Але Модріч залишається в команді і жадає перемог, він лідер команди на полі і поза ним, на його досвіді і класі буде побудований новий склад «шашечних». Що стосується майбутнього матчу, то господарі виглядають більш солідно в усіх відношеннях, що й продемонструють на футбольному полі: перемога Португалії – 1,61.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0