Сербія – Іспанія: чи продовжать іспанці свою переможну серію?

5 вересня в матчі першого туру Ліги націй УЄФА на "Райко Мітіч" (Маракана) Арена (Белград) зустрінуться збірні Сербії та Іспанії.

Наші експертні прогнози та аналіз Сербії проти Іспанії

Сербія

Збірна Сербії зуміла показати відмінний результат в останній Лізі націй, команда стала кращою в своєму квартеті, що дозволило їй піднятися у вищий дивізіон. У 2024 році підопічні Драгана Стойковича встигли взяти участь у чотирьох товариських матчах, здобувши дві перемоги та дві поразки. На ЧЄ-2024 "білі орли" показали не найкращий результат, команда не змогла подолати груповий етап, ставши останньою в квартеті. В останньому матчі турніру серби зіграли внічию зі збірною Данії 0:0.

Серби знову провалили великий турнір, хоча з огляду на склад могли розраховувати на хороший результат.

Іспанія

Збірна Іспанії вже досягла бажаного в Лізі націй, команда є чинним чемпіоном, у фіналі останнього турніру команда Луїса де ла Фуенте Кастільо по пенальті обіграла збірну Хорватії з рахунком 1:0. У 2024 році «Червона фурія» не виклалася в товариських матчах, у 4 іграх клуб 2 рази виграв і зіграв внічию, також зазнавши поразки. Але на Євро-2024 іспанцям не було рівних, команда зуміла виграти трофей. У фінальному матчі збірна Іспанії зуміла перемогти збірну Англії з рахунком 2:1.

Іспанці по праву стали найсильнішими на континенті, і їм хочеться нових перемог і титулів.

Сербія проти Іспанії

Сербія проти Іспанії факти

  • Сербія не змогла виграти 7 з останніх 9 матчів;
  • Іспанія не програє в останніх 10 матчах;
  • Обидві команди забили в останніх 4 іграх Іспанії;
  • Загальна кількість голів більше 2,5 було зіграно в 7 з останніх 10 матчів Іспанії 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу гостям у цій парі. Коефіцієнт на перемогу Сербії - 5,40. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом - 4,95. Коефіцієнт на перемогу Іспанії зупинився на позначці - 1,65. Букмекери не очікують від збірних результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом - 1,79, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом - 2,01. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Сербії не може похвалитися стабільною і надійною грою, команда здатна зіграти один матч на високому рівні, але вкрай рідко їй вдається показати класні матчі. Збірна Іспанії перед Євро не була фаворитом. Проте на турнірі вона показала класний футбол і по праву здобула титул, команді наразі немає рівних у Європі. Де ла Фуенте зібрав молоду команду, здатну грати і перемагати кілька років, думаю, в Белграді «Червона фурія» підтвердить свій статус і досягне чергового успіху: перемога Іспанії – 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0