Франція проти Італії. Хто виявиться сильнішим у протистоянні грандів світового футболу?

6 вересня в матчі першого туру Ліги націй УЄФА зустрінуться збірні Франції та Італії. Матч пройде на арені «Парк де Пренс» (Париж).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Франція проти Італії

Франція

Збірна Франції була близька до провалу в минулому сезоні Ліги націй УЄФА, команда фінішувала на передостанній сходинці в турнірній таблиці, завдяки чому вдалося уникнути вильоту в другий за силою дивізіон. Вже у 2024 році "триколірні" встигли взяти участь у чотирьох товариських матчах, здобувши дві перемоги, один раз зігравши внічию і один раз програвши. Не вдалося підопічним Дідьє Дешама досягти поставленої мети і на чемпіонаті Європи 2024 року, команді вдалося здобути лише бронзу. У півфінальному матчі команда зазнала поразки від Іспанії з рахунком 1:2.

Французи розчарували на Євро, чи Дешам вивчив уроки з гри своєї команди, чи вони продовжуватимуть страждати на футбольному полі?

Італія

Збірна Італії гідно увійшла в минулий цикл Ліги націй, пробилася до раунду плей-офф і в підсумку зуміла фінішувати на третьому місці. Вже у 2024 році підопічні Лучано Спаллетті встигли взяти участь у чотирьох товариських матчах, здобувши три перемоги та одну зігравши внічию. До Євро-2024 італійці підійшли чемпіонами, тому перед командою постало непросте завдання втримати трофей. Варто зазначити, що "лазурі" з цим не впоралися, команда дійшла лише до 1/8 фіналу, у підсумку поступившись збірній Швейцарії 0:2.

Зараз Італія переживає один із найважчих періодів у своїй історії або, принаймні, у ХХІ столітті. У них мінімум класних гравців у складі.

Франція проти Італії

Франція проти Італії факти

  • Загальна кількість гравців менше 2,5 у 6 з останніх 7 зустрічей Франції;
  • Франція не програє у 8 з останніх 9 матчів;
  • У своїх останніх 8 матчах Франція 6 разів не забивала ворота;
  • Загальна кількість голів менше 2,5 було зіграно в 7 з останніх 9 матчів Італії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в цій парі французам. Коефіцієнт на перемогу Франції - 1,70. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом - 4,00. Коефіцієнт на перемогу Італії зупинився на позначці - 5,00. Букмекери не знають, чого очікувати від команд у плані гри. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» з коефіцієнтом - 1.90, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом - 1.90. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У Франції чудовий кадровий потенціал, який вона прагне реалізувати на будь-якому турнірі, в якому бере участь. Італія провалилася на Євро, команда продемонструвала невиразну гру, і не зрозуміло, як її можна трансформувати. Кадровий дефіцит Спаллетті очевидний, а нових зірок в італійському футболі немає. У найближчій зустрічі, думаю, «півні» здобудуть четверту поспіль перемогу над італійцями за рахунок свого класу, досвіду та домашніх трибун: перемога Франції – 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0