Ірландія проти Англії. Чи підтвердять гості статус фаворитів матчу?

У суботу, 7 вересня, на стадіоні «Авіва» відбудеться матч першого туру Ліги націй між збірними Ірландії та Англії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ірландія проти Англії

Ірландія

Минулого літа збірна Ірландії не брала участі в Чемпіонаті Європи 2024 року, тому вже давно не грала офіційних матчів, а проводила лише товариські ігри. Це означає, що гравці збірної Ірландії точно підійдуть до нового циклу Ліги націй голодними до перемог і максимально мотивованими.

Ірландці потрапили у дуже складну групу, де окрім Англії їхніми суперниками будуть також збірні Греції та Фінляндії. Вже в першому турі збірну Ірландії чекає важкий домашній поєдинок проти фаворитів квартету англійців, в якому господарям доведеться показати свій найкращий футбол, щоб розраховувати на якісь очки.

Англія

Англія була дуже близька до історичної перемоги на Євро-2024, але знову програла фінал, цього разу Іспанії. «Три леви», безперечно, можуть поставити собі за плечима чемпіонат Європи, але їхні вболівальники були явно розчаровані поразкою у вирішальній грі.

Після чемпіонату Європи 2024 року збірна Англії залишилася без свого багаторічного тренера, оскільки Гарет Саутгейт вирішив залишити його пост. У матчі проти Ірландії збірну Англії очолить Лі Карслі в якості виконуючого обов'язки. Незрозуміло, як буде грати команда при новому тренері, але в такому матчі англійці просто зобов'язані перемагати.

Ірландія проти Англії

Ірландія проти Англії факти

  • Востаннє команди зустрічалися в товариському матчі в 2020 році, і Англія перемогла з рахунком 3:0;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами різного рівня була ставка на тотал більше (2,5);
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що заб'ють обидві команди, була успішною;
  • Чотири з останніх п'яти матчів між Ірландією та Англією завершилися внічию.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч першого туру Ліги націй: на перемогу Ірландії можна поставити 6,60, на нічию — 4,10, на Англію перемога за 1,57. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч першого туру Ліги націй, в якому збірна Англії зіграє на виїзді з командою Ірландії в дивізіоні B. Гості по праву є фаворитами цього матчу і докладуть максимум зусиль, щоб взяти всі три очки. Підтримка місцевих уболівальників однозначно буде важливим фактором для господарів, тому вони можуть розраховувати хоча б на один гол. Перспективним варіантом здається ставка на «обидві команди заб’ють» за 2,20 від 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0