Коламбус Крю проти Сіетл Саундерс: чи продовжать господарі безпрограшну серію вдома в лізі?

8 вересня в матчі регулярного чемпіонату MLS на арені Lower.com Field (Колумбус) зустрінуться Коламбус Крю та Сіетл Саундерс.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Коламбус Крю» проти «Сіетл Саундерс».

Коламбус Крю

Коламбус Крю йде на користь, команда навіть здобула серію з восьми перемог поспіль. Підопічні Вільфріда Ненсі стали володарями Кубка Ліги, обігравши у фіналі Лос-Анджелес з рахунком 3:1. В останньому матчі регулярного чемпіонату "екіпаж" також продемонстрував клас, обігравши вдома Нью-Йорк Сіті з рахунком 4:2. У господарів забили Россі, Арфстен, Джонс і Рассел-Роу. Коламбус Крю посідає 3 місце в турнірній таблиці Східної конференції, набравши 49 очок після 25 ігор, при різниці м'ячів 52:24. У гонці бомбардирів «бригаду» лідирують Кучо 13+9 та Россі 10+12.

На рідному полі «екіпаж» провів 12 матчів у чемпіонаті, здобувши сім перемог і чотири зігравши внічию, лише одного разу поступившись. Серія без домашніх поразок у всіх турнірах сягає 11 ігор.

Сіетл Саундерс

Сіетл проводить середній сезон із п’ятьма перемогами та п’ятьма поразками в 10 іграх. В останній грі національного чемпіонату підопічні Браяна Шметцера не зуміли добитися успіху, поступившись на виїзді Портленду з рахунком 0:1. "Сіетл" посідає 8-е місце в турнірній таблиці Західної конференції, набравши 40 очок після 27 ігор, із співвідношенням м'ячів 37-32. Лідирує в гонці бомбардирів "зондерів" Морріс, на рахунку якого 10 голів і результативна передача.

«Синьо-зелені» провели 14 виїзних матчів у чемпіонаті, здобувши 5 перемог і 2 нічиї, зазнавши 7 поразок.

«Коламбус Крю» проти «Сіетл Саундерс»

Факти про матч «Коламбус Крю» проти «Сіетл Саундерс».

  • Коламбус Крю не програє в останніх 7 іграх сезону;
  • Коламбус Крю не програє в останніх 11 домашніх іграх цього сезону;
  • Всього понад 2,5 гравців у 8 з останніх 10 зустрічей Columbus Crew;
  • Одна команда не забила в 7 з останніх 10 ігор сезону за участю Сіетл Саундерс 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в матчі господарям поля. Коефіцієнт на перемогу Columbus Crew становить 1,84. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,77. Коефіцієнт на перемогу Сіетл Саундерс зупинився на позначці 4,08. Букмекери очікують від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,07, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,75. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Columbus Crew зараз у чудовій формі, команда здобуває одну перемогу за іншою та піднімається вгору за столом переговорів. Сіетл поводиться скромніше, як в цілому в цьому сезоні, так і в останні тижні зокрема. Щодо майбутньої зустрічі, я думаю, що виграють хлопці з «Ненсі». «Бригада» чудово грає вдома, плюс зараз у чудовій формі, чого не скажеш про перемогу Саундерс: Коламбус Крю – 1,84.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0