Португалія – Шотландія: гості справлять сенсацію?

8 вересня в матчі 2-го туру Ліги націй УЄФА зустрінуться збірні Португалії та Шотландії. Матч пройде на арені Estadio da Luz (Лісабон).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Португалія проти Шотландії

Португалія

Збірна Португалії демонструє хороший рівень гри, у 2024 році команда встигла взяти участь в 11 матчах на всіх рівнях, здобувши сім перемог і зазнавши чотирьох поразок. У минулому розіграші чемпіонату Європи підопічні Роберто Мартінеса не зуміли досягти поставленої мети, команда зійшла з дистанції в чвертьфіналі, програвши Франції по пенальті 0:1. Вже в Лізі націй "обрані" змогли показати себе набагато краще, у першому турі вдома розігралися з Хорватією 2:1. У господарів забили Роналду та Далот.

Португалія займає 2-е місце в групі, маючи в активі 3 очки та різницю м'ячів 2:1.

Шотландія

Збірна Шотландії переживає дуже невдалий рік, команда встигла взяти участь у восьми матчах на всіх рівнях, здобувши лише одну перемогу та дві нічиї, а також зазнала п'яти поразок. Підопічні Стіва Кларка не змогли нічого показати на Євро-2024, завершивши виступи на груповому етапі. "Тартанова армія" продовжила розвал у Лізі націй, поступившись у першому матчі на рідній землі Польщі з рахунком 2:3. У шотландців забили Гілмор і Мактоміней.

Шотландія займає третє місце в групі без очок, вигравши лише одну з останніх 13 ігор.

Португалія проти Шотландії

Португалія проти Шотландії факти

  • Шотландія не змогла виграти 12 з останніх 13 матчів

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху господарів. Коефіцієнт на перемогу Португалії становить 1,23. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 6,40. Коефіцієнт на перемогу Шотландії зупинився на 15.00. Букмекери очікують від збірних результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,15, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,65. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Португалія має одну з найсильніших команд у світовому футболі, але ще не реалізувала свій потенціал. Шотландія в кризі, вона вже забула смак перемоги, а в Лізі націй у неї мало шансів проявити себе. Враховуючи форму команд, клас гравців і домашню арену, думаю, хлопці Мартінеса доб'ються впевненого успіху: перемога Португалії з гандикапом - 2,10.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0