Хорватія – Польща: чи припинить Хорватія безвиграшну серію?

8 вересня в 2-му турі Ліги націй УЄФА на Опус Арені (Осієк) зустрінуться збірні Хорватії та Польщі.

Наші експертні прогнози та аналіз Хорватії проти Польщі

Хорватія

Збірній Хорватії не вдалося досягти серйозних успіхів у 2024 році, команда встигла взяти участь у восьми матчах, здобувши 4 перемоги та 2 зігравши внічию, а також зазнавши 2 поразок. Підопічні Златко Даліча нічого не змогли показати на Євро-2024, "вогненні" завершили виступи одразу після групового етапу. Хорвати також відверто провалили перший тур Ліги націй УЄФА, на виїзді команда програла Португалії з рахунком 1:2. Самі "вогняні" не забили, м'яч у ворота португальців після підрізки Дало.

Збірна Хорватії остання в квартеті, скарбничка команди порожня. Серія без перемог команди досягла 4 матчів.

Польща

У 2024 році Польща взяла участь у восьми міжнародних матчах на всіх рівнях, здобувши п’ять перемог і зігравши внічию, зазнавши двох поразок. Варто зазначити, що всі успіхи «білих орлів» були в основному зафіксовані в товариських матчах, оскільки на Євро-2024 команда провалилася, навіть не зумівши вийти з групи. Але в Лізі націй підопічні Міхала Проб'єжа змогли підняти настрій, обігравши в першому виїзному матчі збірну Шотландії з рахунком 3:2. Перемогу "червоно-білим" принесли голи Левандовскі, Шиманські та Залеського.

Збірна Польщі займає перше місце в квартеті, набравши 3 очки, при різниці м'ячів 3:2.

Хорватія проти Польщі

Хорватія проти Польщі факти

  • Обидві команди забили в 4 з останніх 5 зустрічей Хорватії;
  • Хорватія не виграла в останніх 4 матчах;
  • Всього понад 2,5 зіграно в 6 з останніх 7 матчів Хорватії;
  • Обидві команди забили в останніх 6 матчах Польщі 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх господарів. Коефіцієнт на перемогу Хорватії становить 1,72. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,90. Коефіцієнт на перемогу Польщі зупинився на позначці 4,90. Букмекери очікують від збірних результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,00, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,80. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Хорватія переживає занепад, якого очікували від неї в останні роки, він почався і, ймовірно, буде довготривалим, команда перебудовується. Польща теж переживає перебудову. Обидві команди зараз нестабільні, у них є якісні гравці в атаці, в обороні теж, але гравці роблять багато помилок. Плюс статистика говорить сама за себе, обидві команди часто забивають в грі обох команд, я думаю, що вони це зроблять і зараз: заб'ють обидві - так - 1,79.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0