Франція проти Бельгії. Чи дасть ця зустріч хороші результати?

У понеділок, 9 вересня, на стадіоні Groupama відбудеться матч другого туру Ліги націй між збірними Франції та Бельгії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Франція проти Бельгії

Франція

Збірна Франції несподівано програла збірній Італії в першому турі Ліги націй і поставила під сумнів своє лідерство в квартеті. Тепер підопічні Дідьє Дешама повинні намагатися набрати максимум очок в матчах, що залишилися, і розраховувати на осічки конкурентів.

Ймовірно, головний тренер команди попрацює над помилками після останньої поразки і внесе кілька змін у стартовий склад. Нещодавно французи перемогли Бельгію на Євро-2024 і тепер спробують знову обіграти цього суперника на новому турнірі.

Бельгія

Проте бельгійці розпочали нову Лігу націй із переконливої перемоги над Ізраїлем з рахунком 3:1 і підійдуть до матчу проти фаворитів своєї групи в гарному настрої. Особливо варто відзначити півзахисника Кевіна Де Брейне, який відзначився двічі в матчі першого туру.

Склад збірної Бельгії дозволяє команді на рівних битися з Францією, тож у гостей точно будуть свої моменти біля воріт суперника. «Червоні дияволи» легко віддають ініціативу супернику, а самі будуть діяти на контратаках і створювати загрози після стандартних дій.

Франція проти Бельгії

Франція проти Бельгії факти

  • Востаннє команди зустрічалися в 1/8 фіналу Євро-2024: Франція перемогла Бельгію з рахунком 1:0;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня була ставка на тотал більше (2,5);
  • Крім того, тільки в двох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Збірна Франції виграла три з останніх п'яти матчів проти Бельгії на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч другого туру Ліги націй: на перемогу Франції можна поставити 1,75, на нічию — 3,90, на перемога Бельгії за 4,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Головний матч ігрового дня Ліги націй, в якому зустрінуться дві топові європейські команди. Незважаючи на поразку в першому турі, збірна Франції залишається фаворитом протистояння з бельгійцями і докладе всіх зусиль, щоб реабілітуватися перед своїми вболівальниками. «Червоні дияволи», навпаки, намагатимуться розвинути успіх і закріпити статус лідера квартету. У такій зустрічі обов’язково будуть голи, тому логічно зробити ставку на «обидві команди заб’ють» за 1,80 від 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0