Шахтар Донецьк - Карпати Львів. Чи вдасться «левам» зробити сенсацію?

14 вересня в рамках 6-го туру української Прем'єр-ліги на стадіоні «Арена Лівий Берег» (Київ) поміряються силами команди «Шахтар» (Донецьк) і «Карпати» (Львів).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Шахтар» (Донецьк) – «Карпати» (Львів).

Шахтар Донецьк

«Шахтар» не може похвалитися надійною грою на старті сезону, команда встигла взяти участь у чотирьох офіційних матчах, здобувши дві перемоги, а також зазнавши двох поразок. У цей період підопічні Марино Пусіча також взяли участь в одному товариському матчі, обігравши «Маріуполь» з рахунком 3:0. Але в останньому матчі УПЛ "помаранчево-чорні" зазнали невдачі, поступившись на виїзді Олександрії з рахунком 3:4. Голи за "гірників" забили Крисков і Педріно, ще один гол був забитий після автоголу.

Шахтар посідає 9-е місце в турнірній таблиці, набравши після чотирьох матчів 6 очок, при співвідношенні м'ячів 9:5.

«Карпати» Львів

«Карпати» зараз виступають з перемінним успіхом, команда встигла взяти участь у шести матчах на всіх рівнях, здобувши дві перемоги та зігравши внічию, а також зазнавши двох поразок. Варто зазначити, що в УПЛ львів’яни загалом знизили темп, клуб не може виграти в третьому матчі поспіль. В останньому матчі підопічні Владислава Лупашка також не тиснули, зігравши вдома внічию з «Ворсклою» 1:1. Автором єдиного голу за "зелено-білих" став Шах.

«Карпати» посідають 11 місце в турнірній таблиці, набравши 5 очок, при співвідношенні м’ячів 6:6.

Шахтар Донецьк – Карпати Львів

Шахтар Донецьк – Карпати Львів факти

  • «Карпати» не виграли 29 з останніх 30 матчів в УПЛ;
  • Всього понад 2,5 зіграних у 4 із 6 матчів «Карпат» цього сезону.

Прогноз підсумків гри

«Шахтарю» потрібно якнайшвидше відновлюватися, щоб не відпустити конкурентів у чемпіонській гонці. Плюс не за горами старт Ліги чемпіонів, а там суперники помилок не пробачать. «Карпати» повернулися в еліту після тривалої перерви, у них є проблеми на футбольному полі, але причина їх поза стадіоном. На початку сезону відбулася зміна тренера, яка пройшла з нотками скандалу, і львів’яни, безперечно, потребують посилення. Донеччани невдало почали сезон, але мають величезний запас сил і потенціалу, принаймні на внутрішній арені, чого не скажеш про «Карпати». Тому від очної зустрічі клубів з великими традиціями я очікую впевненого успіху хлопців Маріо Пушича, клас є клас: перемога «Шахтаря» з гандикапом (-1). Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0