Нідерланди – Німеччина: яка команда продовжить свою переможну серію в Лізі націй?

У вівторок, 10 вересня, на Йохан Кройфф Арені відбудеться матч другого туру Ліги націй між Нідерландами та Німеччиною.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Нідерланди проти Німеччини

Нідерланди

Збірна Нідерландів легко обіграла Боснію і Герцеговину в першому турі Ліги націй з рахунком 5:2. Нова молода генерація збірної Нідерландів підтвердила, що недаремно дійшла до півфіналу минулого чемпіонату Європи і готова знову радувати своїх уболівальників позитивними результатами.

У голландців попереду дуже важкий суперник, але на боці господарів будуть рідні вболівальники, які однозначно штовхають своїх улюбленців вперед. Нідерланди знаходяться в дуже хорошій формі і цілком можуть отримати всі три очки. Підопічні

Німеччини

Юліана Нагельсманна були ще переконливішими в першому турі Ліги націй, забивши п'ять м'ячів без відповіді у ворота Угорщини. Те саме можна сказати і про збірну Німеччини, яка переживає зміну поколінь, але все ще залишається дуже грізною силою європейського футболу.

Збірна Німеччини поставила перед собою завдання виграти Лігу націй, а для цього їй потрібно посісти перше місце у своєму квартеті. Тому в майбутньому матчі на виїзді німці намагатимуться грати з позиції сили, намагатимуться взяти гру під контроль і створювати постійні загрози біля володінь суперника.

Нідерланди проти Німеччини

Нідерланди проти Німеччини факти

  • Востаннє команди зустрічалися в товариському матчі цього року, коли Німеччина перемогла Нідерланди з рахунком 2-1;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня була ставка на тотал більше (2,5);
  • У всіх п'яти останніх матчах між суперниками діяла ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Збірна Німеччини виграла лише дві з останніх п'яти матчів проти Нідерландів на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч другого туру Ліги націй: на перемогу Нідерландів можна поставити 2,65, на нічию — 3,60. , а на перемогу Німеччини – 2,65. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди розпочали нову Лігу націй з переможного результату, тож в очній зустрічі вони змагатимуться за звання лідера свого квартету. Букмекери відмовляються виділяти фаворитів у такій парі, а статистика останніх матчів між Нідерландами та Німеччиною однозначно говорить на користь великої кількості голів у наступному матчі. Логічним варіантом для прогнозу здається ставка на Тотал більше (2,5) за 1,72 від 1xbet

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0