Реал Сосьєдад проти Реал Мадрид. Хто виявиться сильнішим у дербі Реала?

14 вересня в рамках 5-го туру іспанської Ла Ліги на стадіоні «Реал Арена» (Сан-Себастьян) поміряються силами команди «Реал Сосьєдад» і «Реал Мадрид».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал Сосьєдад" проти "Реал Мадрид".

Реал Сосьєдад

Реал Сосьєдад не може похвалитися успішним початком сезону, команда взяла участь у чотирьох матчах, здобувши одну перемогу та одну нічию, а також зазнала двох поразок. Єдину перемогу "біло-сині" зафіксували 24 серпня, коли на виїзді команда з мінімальним рахунком обіграла Еспаньйол - 1:0. Вже в останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічні Іманоля Альгуасіла показали себе скромніше, зігравши на виїзді внічию 0:0 з Хетафе.

Реал Сосьєдад посідає 12 місце в турнірній таблиці, набравши 4 очки, при співвідношенні м'ячів 3:4. Баски невдало розпочали сезон.

Реал Мадрид

Мадридський клуб показав неоднозначні результати в новому сезоні, команда встигла взяти участь у п'яти матчах, здобувши три перемоги і двічі зігравши внічию. У Суперкубку УЄФА "вершковим" не було рівних, тож клуб здобув ще один трофей. Але в чемпіонаті Іспанії підопічні Карло Анчелотті демонструють себе скромніше, втративши очки вже у двох випадках. В останньому матчі чемпіонату мадридці покращили настрій, обігравши вдома Бетіс з рахунком 2:0. Героєм матчу для "вершкових" став Мбаппе, який відзначився двічі.

Реал займає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 8 очок, при співвідношенні м'ячів 7:2. На дорозі «вершкові» не вражають.

Реал Сосьєдад проти Реал Мадрид

Реал Сосьєдад проти Реал Мадрид факти

  • Реал Мадрид не програє в останніх 36 матчах Ла Ліги;
  • Реал Мадрид не зіграв у 7 з останніх 10 матчів Ла Ліги;
  • Реал Сосьєдад забив менше 2,5 голів у 9 з останніх 11 матчів Ла Ліги

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в матчі мадридському гранду. Коефіцієнт на перемогу "Реал Сосьєдад" становить - 4,45. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом - 3,59. Коефіцієнт на перемогу Реала зупинився на позначці - 1,85. Букмекери не знають, чого очікувати від команд у плані гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» з коефіцієнтом - 1.86, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом - 1.98. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Реал Сосьєдад влітку втратив низку лідерів і не найкращим чином почав нинішній сезон. За таких темпів господарі восени можуть вилетіти з боротьби за високі місця. Неоднозначний літній період сезону провів і мадридський "Реал", який вдома переміг, але в гостях зіграв внічию. Таким чином "вершкові" дали конкурентам фору в чемпіонській гонці. Обидві команди не набирали очок у стартових турах, і очна гра – чудова нагода згладити враження, що залишилися від них. Думаю, хлопці Анчелотті продемонструють свій клас і рівень і візьмуть три очки: перемога Реала - 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0