Борнмут проти Челсі. Чи зможуть лондонці взяти три очки?

У суботу, 14 вересня, на Vitality Stadium відбудеться матч між Борнмутом і Челсі в рамках 4-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Борнмут" проти "Челсі".

Борнмут

"Черрі" здійснив неймовірний камбек в останньому турі чемпіонату Англії проти "Евертона", поступившись 0:2 за кілька хвилин до кінця основного часу. «Борнмут» узяв у тому матчі всі три очки, і такий успіх, звичайно, з психологічної точки зору мав би позитивно вплинути на команду.

У найближчому матчі Прем'єр-ліги «Борнмут» точно не буде фаворитом, але фактор домашньої глядачки на боці господарів, що вплине на гру. «Вишні» намагатимуться грати у свій футбол, почнуть шукати свої моменти біля воріт суперника, але головним завданням підопічних Андоні Ірайоли буде надійна гра в захисті.

Челсі

Челсі, незважаючи на чергову зміну головного тренера і велику кількість вхідних трансферів, все ще не готовий конкурувати з провідними англійськими клубами в боротьбі за титул. У перших трьох турах «сині» заробили чотири очки, і їхня гра дуже далека від ідеальної.

Попереду на лондонців чекають матчі Ліги конференцій і тренерському штабу команди доведеться правильно розподілити сили гравців. Прем'єр-ліга є пріоритетним турніром для Челсі на цій стадії сезону, тому в новому матчі проти Борнмута гостей задовольнить лише позитивний результат.

Борнмут проти Челсі

Борнмут проти Челсі факти

  • У минулому чемпіонаті Англії "Челсі" обіграв "Борнмут" з рахунком 2:1, ще одна зустріч завершилася внічию 0:0;
  • У трьох з останніх п’яти матчів Прем’єр-ліги між суперниками ставилося на те, що заб’ють обидві команди;
  • Також у трьох з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги була ставка на тотал більше (2,5);
  • "Челсі" виграв три з п'яти останніх матчів Прем'єр-ліги проти "Борнмута".

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч нового туру англійської Прем'єр-ліги: на перемогу «Борнмута» можна поставити 3,45, на нічию — 3,95, на перемога Челсі за 2,02.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч чергового раунду чемпіонату Англії, в якому фавориту буде дуже важко поповнити свій актив трьома очками. "Челсі" нерівно розпочав новий розіграш АПЛ, але турнірна позиція зобов'язує лондонців ризикувати та грати на перемогу в кожному матчі. «Борнмут» дуже хороший на домашньому полі і за підтримки домашніх уболівальників протистоїть суперникам будь-якого рівня. Але все ж вирішальну роль у цьому матчі повинен відіграти клас гостей, тому ставка на перемогу Челсі за 2,02 від 1xbet виглядає цілком логічним вибором.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0