Мальорка – Вільяреал: Чи продовжать гості безпрограшну серію?

14 вересня в матчі 5-го туру іспанської Прімери зустрінуться команди «Мальорка» і «Вільяреал». Матч пройде на арені Estadi Mallorca Son Moix (Пальма-де-Майорка).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Мальорка» проти «Вільяреал».

Мальорка

Мальорка не може похвалитися надійною грою на старті нового турніру, команда встигла взяти участь у чотирьох матчах у рамках чемпіонату Іспанії, здобувши одну перемогу та дві нічиї, зазнавши при цьому однієї поразки. Після періоду з трьох матчів без перемог, лише в останньому поєдинку підопічні «Ягоба Аррасате» зуміли підняти настрій, обігравши на виїзді «Леганес» з мінімальним рахунком 1:0. Автором переможного голу для "острів'ян" став Родрігес. Мальорка посідає 10 місце в турнірній таблиці, набравши 5 очок, при співвідношенні м'ячів 2:2.

«Айлендерс» чудово грали в обороні цього сезону.

«Вільярреал»

«Вільярреал» більш переконливо стартував у новій Прімері, команда взяла участь у чотирьох офіційних матчах, двічі перемігши та двічі зігравши внічию. Підопічні Марселіно зробили серію з двох перемог поспіль, хоча в останньому матчі чемпіонату команда припустилася помилки, розділивши на виїзді очки з Валенсією 1:1. Голом у складі "жовтої субмарини" відзначився Перес. Вільяреал займає 4-е місце в турнірній таблиці, набравши 8 очок, при співвідношенні м'ячів 9:7.

З огляду на минулий сезон, «субмарина» накопичила вражаючу безпрограшну серію.

Мальорка – Вільяреал

Мальорка – Вільяреал: факти

  • У 14 з останніх 17 матчів Ла Ліги «Мальорка» було забито менше 2,5 голів;
  • Вільяреал не програє в останніх 8 матчах Ла Ліги

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають невелику перевагу господарям поля в матчі. Коефіцієнт на перемогу «Мальорки» становить 2,49. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,25. Коефіцієнт на перемогу Вільярреала зупинився на позначці 3,00. Букмекери не очікують від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,75, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,12. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Мальорка» непогано почала чемпіонат, відібрала очки у «Реала», а в обороні взагалі виглядає непробивною. Вільяреал добре попрацював на трансферному ринку і пожинає плоди своєї праці, не програючи з початку травня. Загалом обидві команди радують стартом сезону, за грою результативного футболу від них не очікую, ну і думаю, що гості знову без очок з поля не підуть, вони у відмінній формі : «Вільяреал» не програє, тотал менше 2,5 - 2,40.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0