РБ Лейпциг – Уніон Берлін: чи продовжиться переможна серія Буллз?

У суботу, 14 вересня, на Red Bull Arena відбудеться матч 3-го туру німецької Бундесліги між РБ Лейпциг і Уніон Берлін.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "РБ Лейпциг" проти "Уніон Берлін".

РБ Лейпциг

«Бики» зробили дуже хороший старт у новій кампанії Бундесліги, спочатку обігравши Бохум, а потім припинивши дивовижну безпрограшну серію леверкузенського Байєра. «РБ Лейпциг» також прогресував у Кубку Німеччини, а також виграв товариський матч, який відбувся під час міжнародної перерви.

Тому можна з упевненістю сказати, що футболісти «Лейпцига» перебувають не лише у відмінній ігровій формі, а й у чудовому настрої. Цього сезону «Бики», безумовно, готові прагнути більшого і в майбутньому домашньому матчі зроблять усе можливе, щоб підтвердити свої амбіції.

Уніон Берлін

Уніон Берлін також може похвалитися безпрограшною серією цього сезону: команда набрала чотири очки в перших двох турах, а також успішно подолала перший раунд національного кубка. Але столична команда поки зустрічалася з досить скромними складами і всі основні випробування попереду.

Виїзний матч проти «Лейпцига» стане першим серйозним випробуванням для «Уніону» в новому сезоні. У минулій Бундеслізі берлінці двічі поступилися Буллз, хоча до цього тричі поспіль перемагали суперників. Ймовірно, гостям доведеться грати другу скрипку в наступному матчі, але така тактика цілком може принести їм успіх.

РБ Лейпциг проти Уніон Берлін

РБ Лейпциг проти Уніон Берлін факти

  • У минулому чемпіонаті Німеччини РБ Лейпциг двічі впевнено переміг Уніон: 3:0 і 2:0;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами Бундесліги була ставка на тотал більше (2,5);
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Обидві команди ще не програли в поточній Бундеслізі, а РБ Лейпциг виграє всі свої офіційні матчі;
  • "РБ Лейпциг" виграв лише два з останніх п'яти матчів проти "Уніона Берлін" у Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч третього туру чемпіонату Німеччини: на перемогу РБ Лейпциг можна поставити 1,48, на нічию — 4,90, на Уніон Берлін на перемогу за 6,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Досить цікавий матч нового туру чемпіонату Німеччини між командами, які ще не програвали в нинішніх змаганнях. Однак букмекери явно віддають перевагу господарям і бачать РБ Лейпциг явним фаворитом матчу проти Уніону. Останні роки суперники радують видовищною та результативною грою в очних боях, тому є сенс довіритися статистиці та зробити ставку на «забивають обидві команди» за 1,84 від 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0