Тоттенхем – Арсенал: хто виграє у важливому дербі Північного Лондона?

У неділю, 15 вересня, на стадіоні Тоттенхем Хотспур відбудеться матч 4-го туру англійської Прем'єр-ліги між Тоттенхемом і Арсеналом.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Тоттенхем – Арсенал

Тоттенхем

Тоттенхем дуже невдало стартував у новому чемпіонаті Англії, встигаючи вигравати, програвати і навіть нічию. У шпор лише чотири очки після трьох зіграних матчів, і це явно не той результат, на який очікували вболівальники лондонців перед стартом АПЛ.

Шпори опинилися в ролі наздоганяючих з перших турів чемпіонату Англії, але в наступному матчі матимуть чудову можливість скоротити відставання від одного з лідерів. Тоттенхем зіграє зі своїм історично найважливішим суперником на своєму стадіоні, і в такій зустрічі господарі зобов'язані викласти всі сили на футбольному полі для досягнення переможного результату. «

Арсенал

Каноніри здобули дві перемоги та зіграли внічию з «Брайтоном» у перших трьох турах чемпіонату Англії та в цілому показали дуже високий рівень гри. У минулому турі підопічні Мікеля Артети також могли взяти всі три очки, але майже весь другий тайм вони провели з одним гравцем менше і не змогли втримати перевагу.

Цього сезону «Арсенал» знову планує боротися за золоті медалі, і для цього «канонірам» надзвичайно важливо не втрачати очки надто часто. Буде цікаво подивитися, в якій формі гравці лондонців після міжнародної паузи, але це не буде виправданням для команди в разі поразки.

Тоттенхем – Арсенал

Тоттенхем – Арсенал факти

  • У минулому чемпіонаті Англії Арсенал обіграв Тоттенхем з рахунком 3:2, ще одна зустріч завершилася внічию 2:2;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами Чемпіонату Англії була ставка на тотал більше (2,5);
  • Три з п'яти останніх матчів Прем'єр-ліги між суперниками були виграні за ставкою «обидві команди заб'ють»;
  • Арсенал виграв три з п'яти останніх матчів Прем'єр-ліги проти Тоттенхема.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на центральний матч чергового туру чемпіонату Англії: на перемогу Тоттенхема можна поставити 3,60, на нічию – 3,85, а на перемогу Арсеналу - за 1,99. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Важливий і принциповий матч четвертого туру чемпіонату Англії, в якому зіграють давні непримиренні суперники. Матчі між Тоттенхемом і Арсеналом вже давно стали справжньою класикою британського футболу, тому їх нова зустріч викликає досить інтригуючі очікування. «Каноніри» по праву вважаються фаворитами майбутнього матчу, але «Тоттенхем» на домашньому полі перед своїми вболівальниками точно дасть гідну боротьбу. Хорошим вибором у цьому випадку здається ставка на Total over (3,5) за 2,35 від 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0