Аль-Наср проти Аль-Ахлі: чи продовжить Роналду забивати?

У п'ятницю, 13 вересня, на стадіоні "Аль-Аваль" в Ер-Ріяді відбудеться матч третього туру чемпіонату Саудівської Аравії між "Аль-Насром" і "Аль-Ахлі".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аль-Наср" проти "Аль-Ахлі".

Аль-Насра

Луїса Кастро не вдало розпочали новий сезон. Поразці «Аль-Файхи» на виїзді з рахунком 4:1 в останньому турі, зіграному наприкінці серпня перед перервою на матчі збірної, передувала домашня втрата очок від скромного «Аль-Раеда» (1:1). І ця осічка тепер заважає «Аль-Насру» не відставати від головного суперника і конкурента в Саудівській лізі – чинного чемпіона «Аль-Хілаля», який набрав на старті 100% очок.

Хороша новина для вболівальників «Аль-Наср» полягає в тому, що наприкінці літа та на початку осені їх команда стала ще сильнішою. Принаймні, «на папері». Клуб з Ер-Ріяда підписав двох іменитих новачків. І якщо бразилець Уеслі з «Корінтіанса» — це ще лише молода надія світового футболу, то французький захисник Мохамед Сімакан — уже повноцінна та сформована зірка. Аль-Наср виграв боротьбу за цього центрбека проти грандів європейських вищих ліг, а з огляду на те, що Аймерік Лапорт досі в клубі, у вболівальників є всі підстави очікувати, що захист команди стане сильнішим і надійнішим, ніж у минулому сезоні. Що ж, за атаку й надалі відповідатиме Кріштіану Роналду, який набрав приголомшливих обертів на самому старті сезону – без його голів не обходиться жоден матч з «Аль-Насром».

Аль-Ахлі

Команда німця Маттіаса Джайсле, яка якимось чином зуміла зберегти роботу після останнього, м’яко кажучи, непереконливого сезону, розпочала кампанію 2024/25 з нових розчарувань. А як інакше назвати поразку від «Аль-Фатеха» (0:1) у минулому турі? Коли склад Аль-Ахлі більш ніж у 10 разів дорожчий, ніж у суперника, такого суперника потрібно побити. Однак підопічні Джайсля не змогли цього зробити.

Перед цим «Аль-Ахлі» вдома виграв у новачка елітного дивізіону «Аль-Оруби» (2:0). Але поки що такий збіг результатів після двох турів – перемога та поразка в матчах із далеко не найсильнішими учасниками кампанії, дозволяє команді розташуватися в середині турнірної таблиці.

А керівництво «Аль-Ахлі» виявляє неймовірне терпіння до саудівських футбольних діячів. Мало того, що Матіас Джайсл не втрачає роботу, німця ще й «заводять» нових зірок. Головною угодою літа для Аль-Ахлі стало підписання Івана Тоні з англійського Брентфорда за 42 мільйони євро. Тепер гравець, який нещодавно виступав за збірну Англії, спробує підвищити ефективність атаки одного з найбагатших клубів Саудівської Аравії.

Аль-Наср проти Аль-Ахлі

Аль-Наср проти Аль-Ахлі: факти

  • Аль-Наср не програє в 13 матчах поспіль у чемпіонаті Саудівської Аравії (10 перемог, 3 нічиїх)
  • Аль-Ахлі виграв лише один з останніх шести виїзних матчів у Лізі Саудівської Аравії (3 нічиї та 2 поразки)
  • Кріштіану Роналду забивав у 4 офіційних матчах поспіль за Аль-Наср

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У букмекерській конторі 1xbet фаворитом цього матчу є команда Аль-Наср, на перемогу якої можна поставити з коефіцієнтом 1,94. Коефіцієнт на нічию тут 3,77, а на перемогу гостей з Аль-Ахлі можна поставити з коефіцієнтом 3,47. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Враховуючи непереконливу виїзну форму «Аль-Ахлі» та загальну схильність команди втрачати очки «зненацька», ми вважаємо коефіцієнт на перемогу «Аль-Насра» (1,94) досить спокусливим, тому ставка на три очки вдома команду слід вважати основною на цей матч.

Крім того, рекомендуємо звернути увагу на опцію ставки на гол Кріштіану Роналду в будь-який час матчу. Тут букмекери пропонують коефіцієнт в районі 1,85, і це досить непогано для гравця, який ще не вийшов з нового сезону без гольового удару.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0