"Аль-Ріяд" проти "Аль-Хілал": чи продовжать чемпіони перемагати?

У суботу, 14 вересня, на стадіоні Prince Faisal bin Fahd в Ер-Ріяді відбудеться матч між «Аль-Ріядом» і «Аль-Хілялем» в рамках 3-го туру Ліги Саудівської Аравії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аль-Ріяд" проти "Аль-Хілал".

Аль-Ріяд

У минулому сезоні ця команда боролася за виживання в чемпіонаті Саудівської Аравії і в підсумку впоралася з мінімальним завданням, випередивши «зону вильоту» на 3 очки. У новій кампанії, судячи з усього, Аль-Ріяд буде переслідувати більш амбітні цілі. І для цього керівництво клубу дуже постаралося в літнє міжсезоння.

На пост головного тренера був запрошений відомий французький тренер Сабрі Ламуші, а склад команди підсилився низкою нових гравців, у тому числі кращими гравцями команд, що вилетіли минулого сезону. Найвідоміші новачки «Аль-Ріяда» — форвард Мохамед Конате, який прийшов з «Ахмата», воротар збірної Канади Мілан Борджан, який перейшов із «Црвени Звезди», і атакувальний півзахисник Тозе, який перейшов з «Аль-Хазма», який вилетів. минулого сезону.

Результати звинувачень Ламуші поки що дуже вражаючі. 4 очки, набраних у стартових двох турах, завдяки нічиїй з Аль-Вехдою (3:3) і перемозі над Аль-Холудом (3:1). Тепер «Аль-Ріяду», який займає шосте місце в таблиці, доведеться пройти випробування на чемпіона.

Аль-Хілал

Підопічні Хорхе Жезуса продовжують "штампувати" успіхи. Після здобуття Суперкубка Саудівської Аравії, у фіналі якого був розгромлений «Аль-Наср» (4:1), «Аль-Хіляль» вже встиг здобути дві перемоги на старті Ліги Саудівської Аравії. Правда, якщо в першому раунді суперник в особі Аль-Ахдуда був впевнено обіграний - з рахунком 3:0, то вже в другому матчі проти Дамака Александар Мітровіч і компанія змушені були напружитися, а то й проявити волю - 3:2, незважаючи на те, що під час зустрічі Дамак вів з рахунком 2:1.

Проте «Аль-Хіляль» є однією з чотирьох команд, які мають 100% результат на початку сезону, а склад чинних чемпіонів підсилився новими зірками перед закриттям трансферного вікна. Основним новачком став португальський латер Жоао Канселу, який перейшов з Манчестер Сіті. Втім, бразилець Маркос Леонардо, який прийшов з «Бенфіки» за 40 мільйонів євро, також обіцяє бути одним із найяскравіших гравців саудівської ліги в новому сезоні.

Зірковий бразилець Неймар досі перебуває в лазареті Аль-Хілаля. Скільки часу знадобиться капітану «селесао», щоб привести себе в порядок, поки невідомо.

Аль-Ріяд проти Аль-Хілал

Аль-Ріяд проти Аль-Хілал: факти

  • Незважаючи на масштабне посилення "Аль-Ріяда" минулого літа, склад команди все ще значно поступається за вартістю "Аль-Хілялю" - 19,18 млн євро проти 243,65 млн євро для гостей.
  • Аль-Хіляль не програє в 38 поспіль матчах чемпіонату Саудівської Аравії (35 перемог, 3 нічиїх)
  • Обидві команди забивали в останніх 5 матчах Аль-Ріяда в Лізі Саудівської Аравії
  • Обидві команди забили в 6 з останніх 7 матчів Аль-Хілаля в Саудівській лізі

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У букмекерській конторі 1xbet можна зробити ставку на перемогу фаворитів цього протистояння «Аль-Хілаля» з коефіцієнтом 1,18. Ставки на нічию в матчі приймаються з коефіцієнтом 7,60, а на перемогу господарів поля, а також явного аутсайдера цього матчу - Аль-Ріяда, можна поставити за 11,00. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Немає сумнівів щодо того, хто є фаворитом у цьому матчі – Аль-Хіляль все ще залишається найсильнішою командою в Саудівській лізі, з найстабільнішою грою та найдорожчим складом. Однак, як показав останній тур, навіть такому гегемону можна доставляти проблеми, а підопічні Сабрі Ламучі, які забивали по 3 голи в кожному з двох стартових турів (як, до речі, і сам Аль-Хіляль), виглядають як суперник, здатний «кусатися».

Ми пропонуємо дві ставки на цю гру. Перший і головний з тоталом більше 3,5 голів з коефіцієнтом 2,00. Другий – обидві команди забивають за 1,98. Занадто часто ОЗ «заходить» в останніх матчах цих суперників, в тому числі в обох їхніх очних протистояннях минулого сезону.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0