ПСЖ – Брест. Чи продовжать парижани громити суперників?

14 вересня в рамках 4-го туру французької Ліги 1 на арені «Парк де Пренс» (Париж) поміряються силами команди «ПСЖ» і «Брест».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ПСЖ – Брест

ПСЖ

ПСЖ з перших турів зумів перехопити ініціативу в турнірі, чим одразу засвідчив серйозність своїх намірів щодо чергового трофею. У стартовому матчі чемпіонату Франції підопічні Луї Ерісе продемонстрували клас, обігравши на виїзді Гавр з рахунком 4:1. У другому турі "червоно-сині" виклалися на всі сто, розгромивши вдома Монпельє з рахунком 6:0. В останньому матчі парижани також грали на сильній позиції, обігравши на виїзді "Лілль" з рахунком 3:1. У гостей забили Вітінья, Баркола та Коло-Муані.

ПСЖ займає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 9 очок, при співвідношенні м'ячів 13:2.

Брест

Брест не може похвалитися надійною грою, у команди лише одна перемога після трьох зустрічей. У матчі першого туру французької Ліги 1 підопічні Еріка Руа завдали дошкульного удару по своїй гордості, програвши вдома Марселю з рахунком 1:5. У наступному матчі "пірати" зіграли не краще, поступившись на виїзді "Лансу" з рахунком 0:2. Лише в матчі третього туру "червоно-білі" змогли добре проявити себе, обігравши вдома "Сент-Етьєн" з рахунком 4:0. Голи у господарів забили Камара, Дель Кастільо, Айорке та Лала.

Брест посідає 12 місце в турнірній таблиці, набравши 3 очки, при співвідношенні м'ячів 5:7.

ПСЖ – Брест

ПСЖ – Брест: факти

  • ПСЖ не програє в 31 з останніх 32 матчів Ліги 1;
  • ПСЖ переміг після першого та основного часу в останніх 5 матчах Ліги 1;
  • Загальна кількість голів більше 2,5 у 8 з останніх 9 матчів ПСЖ у Лізі 1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашньому успіху парижан. Коефіцієнт на перемогу ПСЖ становить 1,31. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,84. Коефіцієнт на перемогу Бреста зупинився на позначці 9,27. Букмекери очікують від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 2,26, «Тотал більше 3» з коефіцієнтом 1,66. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ПСЖ підтвердив свої амбіції на внутрішній арені з початку сезону, де він знову виграє титул з імовірністю 99,9%. Брест після минулорічного ривка непросто стартував у нинішньому чемпіонаті. Враховуючи кадровий потенціал господарів, проблеми гостей на старті сезону, рівень виконавців, думаю, підопічні Луїса Енріке візьмуть три очки: перемога ПСЖ з гандикапом – 1,82.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0