ПСЖ – Монпельє: Паладіни справлять сенсацію?

23 серпня в рамках 2-го туру французької Ліги 1 на арені «Парк де Пренс» (Париж) поміряються силами клуби «ПСЖ» і «Монпельє».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ПСЖ – Монпельє

ПСЖ

ПСЖ влітку не був особливо активним, команда взяла участь лише у двох товариських матчах. У першому товариському матчі підопічні Луїса Енріке не здобули перемоги, зігравши внічию 2:2 на виїзді зі «Штурмом». В останньому товариському матчі парижани провалилися, зігравши внічию 1:1 на виїзді з РБ Лейпциг. Але вже в чемпіонаті "червоно-сині" зіграли на висоті, не залишивши й сліду від Гавру на виїзді 4:1. Голи за парижан забивали Лі Канг-Ін, Дембеле, Баркола та Коло-Муані.

ПСЖ вступає в новий сезон Ліги 1 як беззаперечний фаворит.

«Монпельє»

«Монпельє» був більш активним влітку, команда взяла участь у шести товариських матчах, здобувши одну перемогу та одну нічию, а також зазнавши чотирьох поразок. В останньому товариському матчі "паладіни" також провалилися, поступившись на виїзді Майнцу з рахунком 1:3. У першому турі чемпіонату Франції підопічним Мішеля Тер-Закаряна вдалося вчепитися за очки, команда вдома зіграла внічию зі Страсбургом 1:1. У господарів гол відзначився Саванье.

Монпельє займає 9 місце в турнірній таблиці, набравши 1 очко, при співвідношенні м'ячів 1:1.

ПСЖ проти Монпельє

ПСЖ проти Монпельє факти

  • ПСЖ забив принаймні 2 голи в останніх 14 матчах у всіх турнірах проти Монпельє;
  • ПСЖ виграв і перший тайм, і повний час в останніх 8 домашніх матчах у всіх турнірах проти Монпельє;
  • ПСЖ виграв останні 8 домашніх матчів у всіх турнірах проти Монпельє.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху парижан. Коефіцієнт на перемогу ПСЖ становить 1,31. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 6,04. Коефіцієнт на перемогу Монпельє зупинився на позначці 8,49. Букмекери очікують від французів результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 2.50, «Тотал більше 3» з коефіцієнтом 1.54. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ПСЖ є фаворитом усіх внутрішніх змагань, особливих сумнівів у черговому чемпіонському титулі немає. «Монпельє» — команда середнячка, від якої не варто чекати прориву. Враховуючи різницю в класі та фінансах, а також фактор домашнього поля, можна не сумніватися, що хлопці Луїса Енріке порадують рідних уболівальників: перемога ПСЖ з гандикапом – 1,74.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0