Астон Вілла - Арсенал. Хто переможе в центральному матчі туру Прем'єр-ліги?

У суботу, 24 серпня, на "Вілла Парк" відбудеться матч 2-го туру англійської Прем'єр-ліги "Астон Вілла" - "Арсенал".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Астон Вілла» – «Арсенал».

«Астон Вілла»

«Астон Вілла» перемогла «Вест Гем» на виїзді в першому турі чемпіонату Англії та підтвердила серйозні наміри залишатися грізною силою в АПЛ цього сезону. У минулому сезоні підопічні Унаї Емері фінішували в топ-4 і незабаром стартують і візьмуть участь у Лізі чемпіонів.

Буде цікаво подивитися, як «Астон Вілла» впорається з таким насиченим графіком і зіграє на кількох фронтах, але поки всі думки команди зайняті майбутнім матчем з «Арсеналом». Бірмінгемці знають, як грати проти лондонців, тому на рідному стадіоні докладуть максимум зусиль, щоб відібрати очки у фаворитів.

Арсенал

Арсенал розпочав новий сезон англійської Прем'єр-ліги з домашньої перемоги над Вулверхемптоном з рахунком 2:0. Каноніри показали хорошу гру, незважаючи на помилки в обороні, і зуміли взяти всі три очки. Немає підстав сумніватися, що підопічні Мікеля Артети боротимуться за золоті медалі в цій кампанії.

На "канонірів" чекає важкий виїзний матч проти "Астон Вілли", якій лондонці встигли двічі поступитися в минулому турнірі. У новий матч "Арсенал" вийде в найсильнішому складі і спробує довести, що результат двох попередніх матчів проти бірмінгемців був просто безглуздим випадковістю.

Астон Вілла – Арсенал

Факти про матч Астон Вілла – Арсенал

  • В останньому розіграші Прем'єр-ліги "Астон Вілла" двічі перемогла "Арсенал": 2:0 і 1:0;
  • У двох з останніх п'яти матчів між командами Чемпіонату Англії була ставка на тотал більше (2,5);
  • Крім того, лише в двох з останніх п’яти матчів між суперниками в Прем’єр-лізі була ставка на те, що заб’ють обидві команди;
  • "Арсенал" виграв три з п'яти останніх матчів Прем'єр-ліги проти "Астон Вілли".

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на центральний матч 2-го туру англійської Прем'єр-ліги: на перемогу Астон Вілли можна поставити за 4,60, на нічию - за 4,00, а на перемогу "Арсеналу" - за 1,73. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде головний поєдинок другого раунду чемпіонату Англії, в якому зіграють команди, які в минулому сезоні посіли місце в топ-4 турнірної таблиці. Крім того, і «Астон Вілла», і «Арсенал» розпочали новий сезон з перемог, а це означає, що вони, очевидно, будуть налаштовані розвивати свій успіх. У минулій кампанії бірмінгемці двічі несподівано обіграли «канонірів», тож тепер у лондонців буде мотивація взяти реванш у суперника на чолі з колишнім тренером «Арсеналу» Емері. Робочим і скромним варіантом прогнозу здається ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,66 від букмекерської контори 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0