Борусія М – Байєр. Чим завершиться стартовий матч нового сезону Бундесліги?

У п'ятницю, 23 серпня, на стадіоні "Боруссія-Парк" відбудеться матч "Боруссія М" - "Байєр" в рамках 1-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Боруссія М" проти "Байєра".

Боруссія М

Гладбахерці завершили минулий сезон чемпіонату Німеччини в нижній частині турнірної таблиці і явно провалили цю конкуренцію. Тож у новій кампанії «Боруссія М» однозначно розраховує виступити набагато сильніше та переконливіше, щоб знову поборотися за місце в єврокубковій зоні.

Вже в першому турі Бундесліги «Боруссія» зіграє з чинним чемпіоном і така зустріч стане справжнім випробуванням на міцність для господарів поля. Гладбахери не можуть перемогти Байєр протягом дев'яти очних матчів, а це означає, що немає жодних сумнівів у їх рішучості покращити цю статистику.

Байєр

Але команда Хабі Алонсо здивувала світову футбольну спільноту минулого сезону, ставши чемпіоном Німеччини та вигравши національний Кубок. А новий сезон леверкузенці розпочали з чергового успіху, обігравши в серії пенальті «Штутгарт» у Суперкубку Німеччини.

До стартового матчу нової Бундесліги «Фармація» підходить у гарному настрої, адже зіграє зі зручним суперником. Іспанський наставник обов'язково мотивуватиме своїх підопічних грати першим номером, що дозволить гостям розпочати захист титулу з переможного результату.

"Боруссія" М - "Байєр"

Факти про матч "Боруссія" М - "Байєр".

  • У минулому чемпіонаті Німеччини «Байєр» переміг «Боруссію» М з рахунком 3:0, ще один матч завершився внічию 0:0;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами Бундесліги була ставка на тотал більше (2,5);
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Байєр виграв три з останніх п'яти матчів проти Боруссії М у Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на стартовий матч першого туру чемпіонату Німеччини: на перемогу «Боруссії» М можна поставити 5,20, на нічию — 4,40, а на перемогу Баєра за 1,61. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде стартовий матч нового чемпіонату Німеччини, в якому чинний чемпіон «Байєр» зіграє на виїзді проти «Боруссії» М. Розклад сил у цій парі гранично чіткий, тому букмекери недаремно віддають «Леверкузену» значну перевагу. Але господарі, ймовірно, не згодні з такими коефіцієнтами і спробують дати фавориту серйозний бій на рідному стадіоні. Голи в цій зустрічі є обов’язковими, і ставка на тотал більше (3) за 1,78 від 1xbet здається хорошим вибором.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0