ЛА Гелаксі проти Атланти: Чи перервуть гості свою серію поразок на виїзді?

25 серпня в матчі регулярного сезону MLS на арені Dignity Health Sports Park (Carson) зустрінуться Лос-Анджелес Гелаксі та Атланта.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу LA Galaxy проти Atlanta

Лос-Анджелес Гелаксі

«Лос-Анджелес Гелаксі» виступає в хорошому темпі, вигравши сім із 10 ігор і зазнавши трьох поразок. В останній грі регулярного сезону підопічні Грега Ванні виступили переконливо, обігравши на своєму полі «Портленд Тімберс» з рахунком 3:2. У господарів забили Пуч, Пейнтсіль і Габріель Пек. "Лос-Анджелес Гелаксі" займає перше місце в турнірній таблиці Західної конференції, набравши 49 очок після 26 ігор, при співвідношенні м'ячів 50:36. У гонці бомбардирів "Галаксі" лідирують Йовеліч 12+6 і Габріель Пек 10+11.

У Кубку ліги клуб протримався недовго, поступившись в 1/16 фіналу Сіетлу з рахунком 1:3.

Атланта

Атланта не може похвалитися надійною грою, у 10 матчах команда здобула лише дві перемоги та зіграла внічию, зазнавши при цьому шість поразок. В останньому матчі чемпіонату Америки підопічні Роба Валентино зуміли здивувати, здолавши вдома Коламбус Крю з рахунком 2:1. У господарів двічі відзначився Грегерсен. "Атланта" займає 9-е місце в турнірній таблиці Східної конференції, набравши 28 очок після 25 матчів, при різниці м'ячів 35:36. У гонці бомбардирів у "п'ятикутого" лідирують Лобжанідзе 6+6 та Ріос 6+3.

Юнайтед повністю провалився в Кубку Ліги, не зумівши навіть вийти з групи.

LA Galaxy vs Atlanta

LA Galaxy vs Atlanta факти

  • Загальна кількість голів більше 2,5 у 5 з останніх 6 матчів MLS Атланти;
  • Загальна кількість голів більше 2,5 у 5 з останніх 6 матчів LA Galaxy MLS;
  • LA Galaxy пропустив щонайменше 2 голи в останніх 3 іграх MLS

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів поля. Коефіцієнт на перемогу "Лос-Анджелес Гелаксі" становить 1,74. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,35. Коефіцієнт на перемогу Атланти зупинився на позначці 4,22. Букмекери не сумніваються в результативності футбольного матчу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,89, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,42. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Лос-Анджелес Гелаксі виступає в хорошому темпі, команда здатна поборотися за лідерство в лізі. Атланта ризикує вилетіти із зони плей-офф, форма клубу далека від ідеальної, а останній раз команда набирала очки на виїзді в червні. Тому в майбутньому матчі підопічні Ванні переможуть, «галактики» вдома сильні, «п’ятикуті» нічого не зможуть придумати у відповідь: перемога «Лос-Анджелес Гелаксі» -1,74.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0