Брайтон проти Манчестер Юнайтед. Яка команда продовжить свою переможну серію?

У суботу, 24 серпня, на Amex Stadium відбудеться матч 2-го туру англійської Прем'єр-ліги між Брайтоном і Манчестер Юнайтед.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Брайтон" – "Манчестер Юнайтед".

Брайтон

Чайки несподівано легко здолали на виїзді «Евертон» з рахунком 3:0 у першому турі чемпіонату Англії та підійдуть до нового матчу в хорошому настрої. Цього сезону команду очолює молодий тренер Фабіан Хюрцелер, який змінив Роберто Де Дзербі на чолі Брайтона.

«Брайтон» останні роки досить успішно грає проти «Манчестер Юнайтед», тому вболівальники команди можуть з оптимізмом чекати майбутнього матчу. «Чайки» точно не боятимуться свого нового суперника, а гратимуть максимально відкрито та сміливо, постійно створюючи загрози воротам суперника.

«Манчестер Юнайтед»

«Манчестер Юнайтед» розпочав нову кампанію в Прем’єр-лізі зі скромної перемоги над «Фулхемом» з рахунком 1:0, яку «червоні дияволи» вирвали лише в кінці гри. Але для підопічних Еріка Тен Хага на початку сезону найважливіше – результат, а якість гри – другорядне.

У нинішній кампанії Манчестер Юнайтед явно планує боротися за місце в першій четвірці турнірної таблиці, а для цього команді вкрай небажано втрачати очки в матчах проти слабших суперників. Майбутня зустріч точно не буде легкою прогулянкою для гостей, тому МЮ доведеться докласти чимало зусиль для позитивного результату.

Брайтон проти Манчестер Юнайтед

Брайтон проти Манчестер Юнайтед факти

  • У минулому чемпіонаті Англії команди обмінялися виїзними перемогами: «Манчестер Юнайтед» переміг 2:0, а «Брайтон» — 3:1;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на туберкульоз (2,5) прийшла;
  • Крім того, тільки в двох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Манчестер Юнайтед виграв лише одну з останніх п'яти ігор проти Брайтона в основний час у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч другого туру чемпіонату Англії: на перемогу «Брайтона» можна поставити 2,55, на нічию — 3,75, на перемога Манчестер Юнайтед за 2,65. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч у новому турі чемпіонату Англії між суперниками, які розпочали новий сезон з перемог. Для Манчестер Юнайтед це буде дуже важкий матч проти незручного суперника, який останні роки стабільно відбирає очки у Червоних дияволів. Крім того, на боці Брайтона буде фактор домашнього поля. Але голи в такому матчі повинні бути в обидва ворота, тому ставка на Тотал більше (3,5) за 2,37 від 1xbet виглядає багатообіцяючою.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0