Борусія Д проти Айнтрахта. Скільки голів буде забито в цьому матчі?

У суботу, 24 серпня, на стадіоні «Сігнал Ідуна Парк» відбудеться матч 1-го туру німецької Бундесліги між «Боруссією» Дортмунд і «Айнтрахтом»

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Боруссія Д» проти «Айнтрахта».

Дортмундська "Боруссія"

в минулому сезоні посіла лише п'яте місце в Бундеслізі, але завдяки виходу у фінал Ліги чемпіонів все ж потрапила в головний єврокубковий турнір у новій кампанії. Проте гравці та тренерський штаб «джмелів» однозначно налаштовані виступити краще та сильніше у майбутньому чемпіонаті Німеччини.

Уже в першому турі «Боруссія Д» зіграє з непростим суперником, але все одно господарі поля матимуть підтримку рідних уболівальників. Для «Джмелів» дуже важливо почати новий турнір Бундесліги з позитивним результатом, тому вони повинні докласти максимум зусиль, щоб взяти три очки.

Айнтрахт

«Орли» фінішував шостим у турнірній таблиці минулого сезону, а також кваліфікувався до єврокубків цього сезону. «Айнтрахту», відверто кажучи, важко було розраховувати на більше, оскільки відрив команди від лідируючої групи був надто великим, тому команда має бути задоволена таким результатом.

У найближчому матчі проти «Боруссії» «Айнтрахт» спробує продемонструвати свої найкращі якості та використати свої сильні сторони. Буде цікаво подивитися, як «Орли» впораються з грою в кількох турнірах одночасно в цьому сезоні і чи вистачить у команди сил.

Боруссія D – Айнтрахт

Боруссія D – Айнтрахт факти

  • В останньому розіграші Бундесліги «Боруссія» обіграла «Айнтрахт» з рахунком 3:1, ще одна зустріч завершилася внічию – 3:3;
  • В останніх семи матчах між командами в чемпіонаті Німеччини була ставка на ТБ (2,5);
  • У чотирьох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Дортмундська "Боруссія" виграла чотири з останніх п'яти матчів проти "Айнтрахта" в Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч першого туру чемпіонату Німеччини: на перемогу «Боруссії» можна поставити 1,72, на нічию – 4,30, а на перемогу Айнтрахта - за 4,50. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч стартового туру німецької Бундесліги, в якому зустрінуться суперники з амбіціями посісти місце в єврокубковій зоні за підсумками сезону. В останні роки матчі між «Боруссією» та «Айнтрахтом» радували великою кількістю голів, і нова зустріч теж не повинна стати винятком. У цьому випадку я не хочу винаходити колесо, але є спокуса зробити робочу ставку на Тотал більше (3) за 1,77 від 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0