Атлетіко Мадрид – РБ Лейпциг. Прогноз на матч першого раунду Ліги чемпіонів

В останньому турі першого туру Ліги чемпіонів «Атлетіко» вдома зіграє з «РБ Лейпциг». Цей матч відбудеться у четвер, 19 вересня, на стадіоні «Метрополітано».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Атлетіко Мадрид» проти «РБ Лейпциг».

Атлетіко Мадрид

Атлетіко Мадрид починає чергову спробу досягти успіху в Лізі чемпіонів, і цього разу команда Дієго Сімеоне налаштована вийти в останню стадію оновленого формату турніру. У чемпіонаті Іспанії «Matress Makers» не програють у всіх своїх чотирьох стартових іграх, і зіркові літні новобранці команди вже роблять різницю. Голівський талант як Юліана Альвареса, так і Олександра Сьорлота, безумовно, повинен допомогти господарям у майбутній грі.

РБ Лейпциг

Лейпциг також чудово розпочав новий сезон, вигравши два титули Бундесліги, а також пройшовши перший раунд Кубка Німеччини. Команда зіткнеться з дуже складними суперниками в Лізі чемпіонів, зокрема «Атлетіко», «Ювентусом», «Ліверпулем», «Селтіком», «Інтером», «Астон Віллою», «Спортінгом» і «Штурмом», тому для «Биків» важливо розподілити сили своїх гравців у такий напружений період. кампанія.

«Атлетіко Мадрид» проти «РБ Лейпциг».

Прогноз підсумків гри

Важливий матч першого туру основної стадії Ліги чемпіонів, в якому зіграють дуже сильні європейські команди, які явно планують продовжити боротьбу в турнірі наступної весни. І «Атлетіко», і «РБ Лейпциг» будуть дуже мотивовані виграти майбутній матч, тому є велика надія побачити велику кількість голів. Хорошим варіантом здається ставка на Тотал більше (2,5) за 1,72 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0