Монако проти Барселони. Ставимо з коефіцієнтом 1,85

В одному з найцікавіших матчів першого туру Ліги чемпіонів Монако на своєму полі зіграє з Барселоною. Матч відбудеться у четвер, 19 вересня, на стадіоні "Луї II".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Монако" проти "Барселони".

Монако

Монако завершив минулий сезон чемпіонату Франції на другому місці в турнірній таблиці, серйозно відстаючи від ПСЖ, але цей результат все ж дозволив команді кваліфікуватися в Лігу чемпіонів. Нову кампанію монегаски також почали досить впевнено – у перших трьох турах дві перемоги та одна нічия, тож команда зараз у хорошій формі. Цікаво буде побачити Монако проти таких суперників, як Барселона, Інтер, Бенфіка, Арсенал, Црвена Звезда, Динамо Загреб, Астон Вілла та Болонья.

Барселона

. Каталонці набрали максимально можливі 12 очок у чотирьох стартових турах нового чемпіонату Іспанії і дійсно виглядають дуже солідно та грізно на початку сезону. А нового головного тренера Барселони Ганса-Дітера Фліка визнали найкращим тренером минулого місяця в Ла Лізі. Тепер каталонці спробують продемонструвати свій клас у Лізі чемпіонів, яка також є дуже важливим і пріоритетним для команди турніром.

"Монако" проти "Барселони"

Прогноз підсумків гри

Обидві команди явно хочуть розпочати свою кампанію в Лізі чемпіонів з позитивного результату, але між суперниками в цьому матчі все одно є досить очевидна різниця. Так, на боці Монако буде фактор домашнього поля, але класу та досвіду гравців Барселони має вистачити, щоб впоратися з тиском трибун і взяти всі три очки. Працюючим варіантом прогнозу виглядає ставка на перемогу Барселони за 1,85 від 1xbet. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0