ПСЖ проти Жирони. Прогноз і ставка на матч

У середу, 18 вересня, на стадіоні «Парк де Пренс» відбудеться матч першого туру основного раунду Ліги чемпіонів, у якому зійдуться «ПСЖ» і «Жирона».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ПСЖ – Жирона

ПСЖ

ПСЖ є постійним учасником групового етапу Ліги чемпіонів, якому з приходом нових власників поки що не вдається виграти головний єврокубковий турнір. Парижани чудово стартували в чемпіонаті Франції (три перемоги в трьох стартових турах) і тепер можуть звернути увагу на Лігу чемпіонів, де суперниками команди, крім Жирони, будуть також Манчестер Сіті, Баварія, Атлетіко, Арсенал, ПСВ, Зальцбург і Штутгарт. Серйозний рівень протистояння зобов'язує ПСЖ грати на перемогу в кожному матчі.

Жирона

Жирона, однак, є абсолютним дебютантом Ліги чемпіонів, заслуживши право зіграти в цьому турнірі завдяки ефектній грі в останньому розіграші чемпіонату Іспанії. Минулого літа каталонський клуб розлучився з багатьма основними гравцями, але також зумів підсилити команду новими гравцями. У новому сезоні Жирона розпочала з двох осічок, але зуміла реабілітуватися перед уболівальниками перемогами над Осасуною та Севільєю в Ла Лізі. Тепер команда спробує проявити себе в єврокубку.

ПСЖ – Жирона

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч першого туру основного раунду Ліги чемпіонів між двома атакуючими командами. «Жирона» виглядає аутсайдером у цьому протистоянні, але гості точно знайдуть свої моменти у цій зустрічі. У ПСЖ попереду дуже важкі матчі з топ-суперниками, тому парижани однозначно будуть мотивовані почати з позитивного результату на своєму стадіоні. Перспективним варіантом здається ставка на те, що заб’ють обидві команди за 1,67 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0