Манчестер Сіті – Інтер. Прогноз з коефіцієнтом 2,35

18 вересня в рамках першого туру Ліги чемпіонів відбудеться матч між англійським Манчестер Сіті та італійським Інтером. Зустріч відбудеться на "Етіхад Арені" (Манчестер).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Манчестер Сіті проти Інтера.

Манчестер Сіті

Чемпіон Англії підходить до матчів Ліги чемпіонів в оптимальному стані, команда взяла участь у чотирьох матчах на всіх рівнях, відсвяткувавши в них чотири перемоги. Варто відзначити, що Манчестер Сіті мав певні труднощі лише в першій грі, коли клуб лише по пенальті зумів розгромити Манчестер Юнайтед у боротьбі за Суперкубок Англії з рахунком 2:1. Пізніше підопічні Хосепа Гвардіоли вже діяли бездоганно, пройшовши суперника в АПЛ на одному диханні. В останньому матчі чемпіонату Сіті був сильнішим за Вест Гем на виїзді – 3:1.

Інтер

Інтер є чинним чемпіоном Італії, і справді, найсильнішою командою країни. Підопічні Сімоне Індзагі продовжують доводити свій високий статус у новому змаганні, здобувши дві перемоги та нічию в трьох турах Серії А. Єдина осічка у "змій" сталася в першому турі чемпіонату, команда зіграла внічию з Дженоа 2:2. Тоді "чорно-сині" не допустили жодної осічки, обігравши Лечче 2:0, а потім не залишивши й сліду від сильної Аталанти 4:0.

Манчестер Сіті проти Інтера

Прогноз підсумків гри

Повторення нещодавнього фіналу Ліги чемпіонів. Думаю, цього сезону Манчестер Сіті та Інтер будуть серйозно боротися за трофей. Обидві команди збалансовані, злагоджені, з мінімумом змін у стартовому складі, чудово грають в атаці, не забуваючи про надійність біля своїх воріт. Думаю, що в найближчій зустрічі команди ризикувати не будуть, і, на відміну від очікувань більшості вболівальників, забитих голів ми не побачимо. 1xbet пропонує чудові коефіцієнти на малорезультатний футбол, на які варто звернути увагу: тотал менше 2,5 - 2,35. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0