Атланта проти Інтер Маямі. Прогноз з коефіцієнтом 2,50

У матчі регулярного сезону MLS зійдуться «Атланта» та «Інтер Маямі». Поєдинок відбудеться 19 вересня на арені Mercedes-Benz Arena (Атланта).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Атланта проти Інтер Маямі.

Атланта

Зараз "Атланта" перебуває у складній ситуації, вигравши лише одну з останніх п'яти ігор. В останній грі чемпіонату підопічні Роба Валентино залишилися без очок, зазнавши домашньої поразки від «Нешвілла» з рахунком 0:2. Атланта займає 10-е місце в турнірній таблиці Східної конференції, набравши 31 очко після 28 ігор, при негативній різниці м'ячів 36:40. Команда ризикує залишитися без зони плей-офф. У гонці бомбардирів "п'ятисмугих" лідирують Лобжанідзе 6+6 і Ріос 6+3. Вдома клуб провів 14 ігор у чемпіонаті, в яких 5 разів виграв, 3 рази зіграв унічию і 6 разів програв.


Інтер Маямі

Підопічні Херардо Мартіно демонструють відмінний рівень гри, а в MLS команда незмінно домагається успіху в п'ятому матчі поспіль. В останньому матчі Інтер зіграв на висоті, зламавши опір Філадельфії Юніон вдома 3:1. У господарів забили Мессі (дубль) і Суарес. Маямі займає 1-е місце в турнірній таблиці конференції, набравши 62 очки після 28 матчів, при співвідношенні м'ячів 65:41. У гонці бомбардирів у "чапель" лідирують Суарес 17+6 і Мессі 14+15. Команда взяла участь у 13 виїзних матчах у рамках MLS, здобувши 9 перемог і 2 рази зігравши внічию, лише двічі програвши.


Атланта проти Інтер Маямі

Прогноз підсумків гри

В останніх турах «Атланта» чергує хорошу гру з невдачами, що ставить під сумнів вихід у плей-офф. Але «Інтер» знаходиться в оптимальному стані, всі лідери знаходяться в хорошій формі і демонструють свій рівень і клас. Враховуючи різну форму команд, кризу господарів і відмінний прогрес гостей, думаю, хлопці Мартіно продовжать переможну серію. 1xbet пропонує солідний коефіцієнт на цей результат: перемога Інтер Майамі - 2,50. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0